Dagens horoskop måndag 10/6

09 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är på ett strålande humör den här dagen. Det finns en lekfull, nästan lite busig påverkan på ditt tecken och det gör att du både skämtar mer än vanligt och är väldigt varm, både mot främmande människor och mot kollegor och familj. Det blir en bra inledning på veckan.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar inte om att se problem, den handlar om att hitta lösningar på de utmaningar som du möter. Mycket i vardagen blir enklare om du försöker att undvika att se problem utan att istället försöka se det som utmaningar, särskilt när det kommer till ditt jobb.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du brukar vara en ganska ärlig person men idag så lämnar allt dina läppar ofiltrerat vilket kan skapa problem. Det är inte alla som uppskattar din ärlighet, särskilt inte när det kommer till saker som du inte blivit tillfrågad om. Tänk på att du faktiskt inte ljuger bara för att du inte kommenterar vissa saker.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är på gott humör och du är energisk, det som är negativt är att du lätt blir övertänd och då tenderar du att sarva för att allt ska gå så fort. Försök att ta pauser och lugna ner dig, särskilt när du upplever en kombination av eufori och stress. Kvällen blir intressant.

Lejonet 23/7-22/8

Med Månen i Lejonets tecken har du allt att vinna och inget att förlora den här måndagen. Du charmar alla du möter och du får människor omkring dig att känna sig levande. Det finns en härlig och drivande energi i ditt tecken vilket gör det här till den bästa dagen att ta sig an olika utmaningar.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns föresatser och en vilja att göra något bra med den här dagen, men du orkar inte riktigt hålla det tempo som du önskar. Det har periodvis varit stressiga veckor så kommer inte energin även när du har motivationen. Var snäll mot dig själv och lyssna på din kropp.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en massa bra energi den här dagen och en vilja att åstadkomma saker, men du vet inte riktigt hur du ska lägga upp dagen. Vågen är velig i vanliga fall och idag har du extra svårt att komma igång. Kvällen handlar om att våga lyfta ett känsligt ämne med din partner eller en nära vän.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en massa eldenergi i ditt horoskop i början på veckan och det driver på dig och får dig att bli mer fokuserad på jobbet. Under måndagen upplever du flyt både i det du gör och i andra typer av situationer. Det här är en dag då du helt enkelt har marginalen på din sida.

Skytten 22/11-21/12

Du börjar veckan med en dubbel dos eld i ditt horoskop och det kan stressa på dig att fatta beslut som du egentligen inte är mogen att ta. Vissa avgöranden bör få växa fram, det är över tid som du inser vad det är som betyder mest för dig. Kvällen handlar om att röra på sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en magisk start på veckan för Stenbocken, särskilt för de som befinner sig ute på resa eller jobbar i en ny miljö. Under måndagen leker livet. Du möter spännande människor och ser vackra miljöer. Det här blir en dag då du helt och hållet går upp i nuet.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar om att lösa någon annans problem. Du har en hel del saker att ta tag i den här dagen och det gäller att kunna fokusera på rätt saker. Det är tempo och ordning som gäller. Under eftermiddagen ska du försök att hjälp en yngre person som inte är lika händig som du är.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir en riktig bra start på veckan. Du har en massa kreativa idéer som du inte kan vänta med att få omsätta från tanke till verklighet. Det är ofta när du har lite distans till arbetet, som under helgen, som du får dina bästa infall. Kvällen handlar om att kunna läsa en främling.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons