Dagens horoskop söndag 9/6

08 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndagen kommer det in eldig energi i ditt horoskop och det gör att den här dagen passar bra till fysiska utmaningar och till att tänja på gränserna. Du är våghalsig och du tar risker. Vad du däremot bör undvika är spel eller att investera större summor med pengar.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att etablera goda vanor. Det kan vara i form av att lägga om din kost eller att träna. Oxen kan vara lite svår att få igång, men när du väl har påbörjat en god vana så brukar den rulla på av sig själv, det är fördelen med att vara just en vanemänniska.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även söndagen kretsar kring shopping på ett eller annat sätt, men den här dagen blir det mer impuls än att uttänkt gå i affärer. Främst handlar söndagen om att hämta energi genom att vara tillsammans med personer som får dig att må bra. Söndagen bjuder även på nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en släkting eller familjemedlem som är väldigt förtjust i att unna sig saker. Idag försöker du stötta hen med kloka ekonomiska råd, men det är osäkert om personen ifråga tar åt sig av något som du har att säga. Förutom att hen gillar det glamourösa livet så är hen också en dålig lyssnare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en extra lyxig söndag som tycks inledas och avslutas med god mat och däremellan så unnar du dig att köpa något som du gått och spanat på under en längre tid. Hela söndagen handlar om att skämma bort dig själv. Du anser att du förtjänar att bli bortskämd.

Jungfrun 23/8-22/9

Även söndagen kretsar kring olika projekt och åtaganden. Du har svårt att tacka nej när det är saker du tycker är kul samtidigt som du kan göra en vän en tjänst. Tänk på att det är fint att ställa upp, men du måste ta hand om dig själv lika mycket som du tar hand om alla andra.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en äldre släkting eller vän som du ser alldeles för lite av nu för tiden. Ni har båda mycket i era liv, men du är nog den som är mest upptagen. Idag ska du försöka att avsätta tid till att träffa personen ifråga. Du mår så mycket bättre när ni ses eftersom ni båda ger varandra bra energi.

Skorpionen 23/10-21/11

Även söndagen handlar om att koppla bort jobbet, vilket kan vara enklare sagt än gjort. Du försöker fokusera på saker som inspirerar dig men som ligger lång från din vardag. Lyckas du stänga av så kommer du må mycket bättre i början av nästa vecka. Du får goda nyheter den här söndagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en grinig släkting som låter sitt missnöje gå ut över dig. Vanligtvis har du svårt att tolerera den här typen av barnsligt beteende, men idag känner du dig storsint och försöker mäkla fred med din släkting. Hur det går beror till stor del på hens humör.

Stenbocken 22/12-19/1

De senaste dagarna har du umgåtts mycket med en vän och ni kanske börjar gå varandra lite på nerverna. Stenbocken har en stor personlig sfär, och det är lätt att trampa dig på tårna. Idag får du lära dig essensen av tålamod och kompromisser. Trots att dagen delvis blir utmanande så har du kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du gärna en utflykt till ett ställe som är förknippat med framtidsdrömmar. Det kan vara planer på ett sommartorp, kanske ett område där du vill köpa lägenhet eller hus eller till ett område där du funderar på att öppna eget/börja studera eller söka arbete i.

Fiskarna 19/2-20/3

På söndagen försöker du vara utomhus så mycket du kan. Den här dagen är det mest vädret som avgör hur många timmar du spenderar i naturen. Det blir en avkopplande dag där du får tid att tänka. Kvällen handlar om nyheter från en familjemedlem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons