Dagens horoskop lördag 8/6

07 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det mycket familj och nära vänner i ditt horoskop. Du tycks uppleva en trygghet i att omge dig med välbekanta ansikten. Efter en vecka med mycket nytt så behöver du varva ned i en omgivning du känner med personer du älskar. Det blir en bra lördag.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen kretsar kring vänner och att ha kul. Du kan vara spontan den här dagen, antingen genom att hitta på något på kort varsel som en spontan picknick eller en utekväll med kollegorna. Vanligtvis kan Oxen vara lite av en hemmasittare, men inte idag, idag vill du ut och festa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om att köpa saker. Det kan vara allt från kläder till saker till hemmet. Du rör dig gärna i stadsmiljö den här dagen och du umgås med en vän som också vill shoppa. Tillsammans gör ni av med mer pengar än ni tänkt er men ni är ändå nöjda när dagen är slut.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om ett miljöombyte. Du kanske är på utflykt eller bortrest den här dagen. Du upplever inspirerande platser och träffar intressanta människor som har historier som berör. Kvällen bjuder på god, men lite annorlunda mat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har ett projekt hemma som har blivit liggande under alldeles för lång tid, men idag finns både orken och viljan att ta tag i det här och det kommer att bli riktigt bra. Ibland kan idéer växa när det får ligga på is ett tag. På eftermiddagen väntar nyheter från en vän.

Jungfrun 23/8-22/9

Du planerar en väldigt aktiv helg och det kommer att ge dig massor av härlig energi, se bara upp så att du inte tar på dig för mycket. Du behöver tid att vila och ta det lugnt. Det är tillräckligt mycket på jobbet så du behöver en viss mängd passivitet på helgen.

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du inte följa ditt hjärta utan du ska agera praktiskt och förnuftigt, vilket inte alltid är så enkelt när man är en känslofylld Våg. Försök att vara objektiv och hitta det som är bäst för situationen, inte det du instinktivt tycker är den bästa lösningen på problemet.

Skorpionen 23/10-21/11

För att du ska kunna hantera allt som händer på jobbet just nu är det viktigt att du tar helgerna till att koppla av ordentligt. Som Skorpion kan du koppla av på ett aktivt sätt med idrott, hobby eller allmän träning. Din hjärna stänger av när du rör på dig och du tenderar att helt gå upp i nuet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen fokuserar en stor del på de sociala bitarna, att träffa människor och ha kul. Det blir en härlig, minnesvärd dag även om det inte bara är nöjen. Du förväntas bidra till vissa aktiviteter den här dagen och det är ingen idé att försöka smita undan.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en rolig dag som bjuder på nya miljöer och härliga upplevelser. Idag släpper du på dina hämningar och försöker att bara vara i nuet. Stenbocken brukar vanligtvis ha ett starkt kontrollbehov så det är nyttig för dig att släppa taget, om än bara för några dagar.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det mycket familj som gäller. Ni gör saker tillsammans och det är den typ av aktiviteter som passar alla, gammal som ung, husdjur som barn. Det blir en mysig dag där tonvikten ligger på att bara njuta av varandras sällskap. Det är annars sällan som alla har tid att ses.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ryker du ihop med en släkting eller familjemedlem. Det handlar om att ni tycker olika i grundläggande frågor och att båda försöker övertyga den andra om att hen har fel. Det som kan lösa den här konflikten är om ni båda kan komma överens om att det är okej att tycka olika.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons