Dagens horoskop fredag 7/6

06 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag springer du in i en person som du kanske har känt tidigare eller som du mer känner till än är personligt bekant med. Det här mötet leder till något som du aldrig kunnat föreställa dig. Din öppenhet för det nya hjälper dig att riva murar och möta människor på ett nytt sätt.

Oxen 20/4-20/5

Idag händer det inte så mycket. Det finns ett farväl i ditt horoskop men det verkar mest röra sig om någon som ska iväg på en kortare resa. Det här är en bra dag att börja göra upp planer för resten av sommaren. Tänk framåt och våga satsa lite mer än du brukar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag bör du tänka om när det kommer till ett beslut som du tog i början av veckan. Du hade inte alla fakta då som du har idag och med bakgrund av det så kanske saker känns annorlunda nu. Den här dagen handlar om att tvingas konfrontera sina missar och rätta till det som blivit fel.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du väldigt rak och ärlig. Du säger saker som är sanna enligt dig men det finns en risk att du blir subjektiv och inte tänker på att sanning kan vara en gråzon och att människor kan uppfatta sanningen på olika sätt. Det är bra att du är rak, men det skadar inte att tänka dig för innan du öppnar munnen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag håller du igång, oavsett om du arbetar eller är ledig. Det blir en ovanligt social dag där du fokuserar på att lära känna en ny person lite mer på djupet. Du ogillar ytliga vänskaper så därför vill du ta den här relationen till nästa nivå. Kvällen bjuder på värme och glädje.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag startar du om. Det har varit rörigt i ditt liv, både arbetsmässigt och privat, men idag får du chansen att stryka ett streck över det gamla och börja om från början igen. Det blir en rolig och stimulerande dag där singel Jungfrun inte är främmande för att inleda en flirt.

Vågen 23/9-22/10

Det är romantik i luften idag, särskilt för nyförälskade Vågar eller för singlarna. Hela fredagen handlar om att flirta, visa uppskattning och få massor av beundran tillbaka. Det blir en härlig dag där du gärna överraskar någon som du tycker om.

Skorpionen 23/10-21/11

Din starkaste sida är inte att hantera stress och det visar du tydligt idag. Din chef slänger på dig en massa nya uppgifter innan du är klar med det du ska göra och det stressar upp dig. Du tenderar att bli sur när du är stressad och ditt dåliga humör går ut över fel person.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag möter du en person som trollbinder sin omgivning med sin karisma och sina sociala talanger. Du kommer på dig själv med att bli irriterad på den här personen. Det kan bero på att hen representerar allt du skulle vilja vara men där du inte riktigt är idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Utan att ens vara medveten om det som kommer du lämna det mesta av ditt gamla liv bakom dig från och med nu. Fredagen handlar om en resa, det kan vara en fysisk resa på en semester eller till en utbildning. Det kan också handla om en inre resa där du kommer fram till vad det är du vill göra framöver.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir en skön dag där du är lite friare att göra som du vill. Det blir en dag som som har ett lugnt tempo där du kan slappna av ordentligt. Den här dagen kretsar även kring ett möte med en nygammal bekant. Det här blir lite av en känslo chock för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det ser ut som du kan vara ledig eller bara jobba några timmar den här klämfredagen. För dig blir en längre sammanhållande ledighet det som ger dig energi att fortsätta fram till semestern. Just nu är det mycket att tänka på på jobbet så du behöver tid att andas.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons