Dagens horoskop torsdag 6/6 Nymåne i Tvillingarnas tecken

05 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Nymånen kommer som en ny början för din del och du känner hur hoppet återvänder. Efter en delvis ganska tråkig vår så behöver du få inspiration och en vilja att drömma om framtiden. Det får du idag, och dina drömmar är minst sagt storslagna.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om ett ganska omfattande hemmaprojekt som du börjat ta tag i. Idag ger Nymånen dig inspiration att tänka annorlunda och då kommer du upp med både lite våghalsiga och kreativa idéer. Idag finns inga problem, bara utmaningar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Om onsdagen var stressig så blir torsdagen tvärtom. Det finns en spontan glädje i allt du gör den här dagen. Du hämtar energi från människorna omkring dig och ifrån naturen. Det blir en rolig, tempofylld men samtidigt avspänd dag och en minst sagt spännande kväll.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en avslappnad stämning den här torsdagen, särskilt om du är ledig. Nymånen ger dig en frihetskänsla och en förmåga att tänka utanför boxen. Du njuter lite extra av livet den här dagen om du gör saker som du skulle uppleva som pinsamma i vanliga fall.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du en paus i ditt vanliga stressande. Det blir en skön dag med fokus på familj och vänner. Har du tur är du långledig och kan verkligen ta chansen att vila upp dig. Den senaste tiden har du grubblat över ett val du är på väg att göra. Idag kommer Nymånen att hjälpa dig att fatta ditt beslut.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här torsdagen blir ett skönt avbrott vardagen. Nymånens helande krafter hjälper dig att förlåta en person som sårat dig djupt och det i sin tur ger dig möjligheten att kunna gå vidare. Vad personen ifråga ska vara väldigt medveten om är att jordtecken kan förlåta, men de glömmer aldrig.

Vågen 23/9-22/10

Idag när Nymånen går in i Tvillingarnas tecken så har du chansen att växa som människa. Det här är din möjlighet att vara vuxen i en komplicerad situation. Ofta kan den här typen av relationer locka fram dina värsta sidor, men idag sväljer du inte betet. Du visar att du kan agera på ett moget sätt.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du vara fri att följa din minsta nyck. Har du möjlighet så låter du den här dagen vara ett oskrivet blad. Du bokar inte in aktiviteter eller möten på förhand utan du låter dagen ta dig dit den vill. Att leva så här fritt, även om det bara är någon enstaka dag ibland, ger dig den energi du behöver.

Skytten 22/11-21/12

Idag när Nymånen infaller i Tvillingarnas tecken känner du dig inspirerad att göra upp planer för framtiden. När Skytten drömmer, drömmer du stort. I din värld finns det ingen anledning att begränsa sig till det realistiska. Du tänker att om du drömmer om stjärnorna så når du trädtopparna.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen bjuder på Nymåne och en ny början av ditt liv. Du går från ett steg i din utbildning eller karriär in i en ny fas där du kommer att utmanas en hel del. Det här är också en tid då du växer och blir mer självständig. Kvällen handlar om ett beslut.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om att göra många saker och det blir en periodvis stressig dag. Förutom det du själv planerat att göra så har du andra personer i bekantskapskretsen eller inom familjen som behöver din hjälp. Här gäller det att kunna prioritera.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar vilar du en hel del och unnar dig både sovmorgon och god frukost. För dig är morgonen lite det som sätter ribban på hur den resterande delen av dagen blir. En bra start bäddar för en bra dag. Idag får du den bästa av starter och den bästa av dagar.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons