DAGENS HOROSKOP ONSDAG 5/6

04 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir en lättsam dag, särskilt om du kommer att vara långledig. Du njuter av den här dagen och du känner dig spontan, både på och efter arbetstid. Idag pratar du extra mycket med en kollega. Det finns en kittlande spänning mellan er som piggar upp vardagen.

Oxen 20/4-20/5

Idag firar du något eller någon. Det ser ut att vara knutet till familjen eller till en släkting. Kanske är det en student, en födelsedag eller någon annan form av bemärkelsedag. Det blir trevligt, men du ser till att avsluta ganska tidigt. Du har planer för torsdagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen trappas tempot upp på jobbet ytterligare och du kan uppleva att det är svårt att ha kvar samma lugna flow som du hade i början av veckan. Dagen kan upplevas som stressig och om du inte ser upp finns det en risk att du fattar lite väl hastiga beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns många utmaningar på din arbetsplats i nuläget och en av dem är mer påfrestande än allt annat tillsammans. Det tycks handla om personer, arbetsfördelning och hur vissa kommer undan med allt medan andra får dubbelt så mycket att göra. Idag tvingas du göra om saker som andra gjort fel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även onsdagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har många planer den här dagen, men till skillnad från tisdagen så är du mer strukturerad och satsar på att göra klart en sak innan du påbörjar nästa. Kvällen handlar om att kunna svara på frågor och vara charmerande på samma gång.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagens tips är att vara ödmjuk nog att se dina egna brister och andra personers förtjänster. Det här är inte din starkaste sida, men när du väl bjuder till så kan du vara väldigt medveten om dina fel. På kvällen kan en inbjudan av något slag väcka höga förväntningar hos dig.

Vågen 23/9-22/10

Även onsdagen bjuder på full fart och du älskar när det går undan. Det här är en rolig dag för du får träffa intressanta människor och du lyckas skapa fina kontakter som du kan ha nytta av i framtiden. Vågen är duktiga på att få människor att trivas. Du är både charmig och lättsam.

Skorpionen 23/10-21/11

Även onsdagen följer ett tryggt och förutbestämt mönster vilket får dig att må bra. Ramar ger dig en säkerhet i det du gör och då kan du jobba på i ett högre tempo utan att oroa dig för att göra fel. Det du gör sitter i ryggraden så du kan låta dina tankar vandra fritt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du realisera visa planer som du har men då gäller det att få ombord alla dina kollegor. Om ni inte drar åt samma håll så kommer det att märkas på resultatet. Det här är också en bra dag att vara impulsiv och att hitta på något efter jobbet

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att fira något eller någon. Det blir en lång dag och en ännu längre kväll, men du tycker det är mysigt och du njuter av att vara social. Idag passar du på att lära känna lite nya människor, har du tur kan du till och med knyta riktigt värdefulla kontakter.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tvingas du att inse att du måste börja att agera inför hösten. Du har satt vissa förändringar på bortträngning, men idag händer det något som förändrar allt. Du inser att ska du få livet att gå ihop så måste du vidta vissa åtgärder för att förenkla din vardag.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir en stressig och väldigt intensiv dag som börjar tidigt och slutar sent. Här är det bra att du försöker visa att du kan jobba i grupp utan att tulla för mycket på din integritet. Fisken har en förmåga att kunna anpassa sig till de flesta grupper, men det blir ofta på bekostnad av dig själv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons