Dagens horoskop tisdag 4/6

03 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även tisdagen handlar om att inte stressa och att ta en sak i taget. Du får en säkerhet och ett lugn från jord och det hjälper dig att tänka praktiskt även när det är kaos omkring dig. Kvällen blir väldigt inbjudande och social. Du är spontan och pratar gärna med människor du inte känner.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen rider du på samma våg av härlig jordenergi. Du är övertygad om att du är på rätt väg och nu gäller det bara att bevisa det. Du kan vara väldigt listig när det kommer till både affärer och att tänka strategiskt. Kvällen blir riktigt trevlig. Du njuter av sommaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om logiskt tänkande och att göra en sak i taget. Det blir en bra dag där du faktiskt lyckas kombinera effektivitet med att ha kul. Under dagen möter du en person som du stör dig väldigt mycket på. Hen inkräktar på din personliga sfär och det tycker du är jobbigt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag förväntas du hålla med en chef eller vän som du inte tycker lika som, bara för att visa att du är lojal mot personen ifråga. Det här går emot dina principer och det kan hända att du gör tvärtom istället bara för att visa att du tänker självständigt. Kvällen bjuder på en tankeställare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen blir rolig men stressig. Du har många järn i elden den här dagen och det finns en risk att du blir stående med en massa oavslutade uppgifter när dagen är slut. Det är inte din starkaste sida att planera din tid, du är snarare något av en tidsoptimist och det märks tydligt idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen följer samma spår som måndagen. Det mesta flyter på bra fram till att någon föreslår en ändring i rutinerna eller att tänka utanför boxen. Just nu trivs du väldigt bra i din box och du vill inte utforska nya områden. Kvällen blir rolig och bjuder på ett oväntat men kärt möte.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du effektiv utan att du för den sakens skull tummar på kvaliteten. Ibland tar du genvägar för att nå vissa resultat, men inte idag. Du ser istället till att lägga in en högre växel. Kvällen blir intressant och informativ. Du lär dig nya saker den här tisdagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Tisdagen blir en riktig rutindag där saker följer ett visst mönster. Du brukar ogilla att jobba på det här sättet, men just idag trivs du med att ha en tydlig plan för dagen och att inte vika från det du gör. Du orkar inte vara impulsiv just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen är en bra dag att utveckla nya idéer och att låta kreativiteten flöda. Du får en härlig energi från Oxen som ger dig säker smak och näsa för detaljer. Idag övar du upp ditt tålamod på en kollega som tenderar att gå dig på nerverna.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du ansvar för en yngre släkting eller ett djur. Det verkar som om du är barnvakt/djurvakt den här dagen. Du fokuserar mycket på gemensamma aktiviteter. Du vill att det ska bli en rolig upplevelse för hen. Kvällen blir lite annorlunda men rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir en bra dag då du passar på att tänka lite själviskt. Du prioriterar att göra något som du tycker är kul framför att finnas till hands för vänner eller familj. Det blir en skön dag eller eftermiddag där ett av dina intressen spelar huvudrollen. Kvällen handlar om att planera inför sommaren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en tuff period på jobbet där det är viktigt att kunna höja tempot rejält. Mycket den här dagen handlar om att våga göra lite mer än vanligt och att ta ut svängarna rejält. Det finns ett mod i ditt sätt att presentera idéer och ta kommandot som inte funnit där tidigare.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons