Dagens horoskop måndag 3/6

02 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med bra och stabil energi som gör att du har lätt för att planera framåt. Du vet både hur du ska lägga upp arbetet och hur du ska få det resterande livspusslet att gå ihop. På kvällen får du ett intressant samtal av en gammal bekant.

Oxen 20/4-20/5

Du har mycket Oxe i ditt tecken idag och det passar bra eftersom du vill visa att du både är en god lagspelare och en driven individ. Du fick en del kritik i förra veckan och det tog lite på ditt självförtroende. Idag tar du nya tag, är det något som Oxar är bra på så är det just nya tag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du komplicerar inte till saker den här måndagen utan väljer att göra ditt jobb enkelt för dig. Även om du normalt sett skulle gå in och fixa lite mer i olika uppgifter så sätter du stopp i tid. Det är jorden som påverkar ditt tecken att tänka mer praktiskt. På kvällen får du en fin komplimang.

Kräftan 21/6-22/7

Idag sätter du dig på tvären till det mesta och det kan resultera i lite dålig stämning på jobbet. Som tur är så har du ett bra sätt att lösa konflikter på så du lyckas rensa luften på ett effektivt sätt. Kvällen handlar om att göra saker för sin egen skull.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får kritik den här måndagen och du tar det väldigt personligt även om det handlar mer om tips när det kommer till att förbättra dina arbetsmetoder. Just för att du tar det som något riktat mot dig gör att du har svårt att lyssna på det råd du får och det gör ditt jobb svårare.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen influeras du av dubbel jord och i vanliga fall är det något positivt, men idag så sätter du dig på tvären så fort det kommer till förändringar. Du får nästan panik när dina chefer börjar prata om att ändra på saker som du anser fungerar bra som de är.

Vågen 23/9-22/10

Vågen är knappast det tecken som är mest känt för att vara bestämd av sig, men idag vägrar du att vika ned dig trots påtryckningar från dina kollegor. Du vet vad det är du vill. Kvällen handlar om en komplicerad relation och starka känslor.

Skorpionen 23/10-21/11

Du håller på att lära dig nya saker och det är viktigt att du har tålamod med dig själv. Du är alldeles för bra på att stressa fram resultat, särskilt när du blir ivrig. I det här fallet måste det få ta tid att växa och bli bättre. På kvällen får du en lysande idé som rör sommaren.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Skytten går in i en spännande period då en ny fas i ditt liv väntar. Mycket den här måndagen är öppet och du har möjligheten att göra något extra av den här dagen. För dig känns det som en möjlighet att få testa på något nytt men det kan också vara en chans att få börja om.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har inte levt efter dina vanliga rutiner den senaste tiden, särskilt inte när det kommer till att hålla igång och träna. Idag vill du ändra på det. Du sätter upp ett träningsschema för sommaren och du planerar att hålla dig till det. Som morot kan du anmäler dig till en tävling eller ett lopp.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska lugn inledning på veckan. Det är mycket som måste betas av på jobbet och det är uppgifter som du skjutit framför dig för att du tycker att de är så tråkiga. Idag biter du i det sura äpplet och ser till att bli av med en hel del av dessa måsten. Kvällen handlar om att ta initiativ.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen kommer det in jord i ditt tecken och det stabiliserar upp och hjälper dig när du ska fatta lite mer avgörande beslut. Precis som Vågen kan Fisken blir velig, särskilt när det handlar om att bestämma stora saker i livet så det är bra att du får draghjälp av den tuffa men jordnära Oxen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons