Dagens horoskop tisdag 28/5

27 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen bubblar du av entusiasm och idéer. Vissa av dina arbetskamrater frågar sig själva vart du får all energi och engagemang ifrån. Sanningen är att det här är idéer som du byggt upp under lång tid, men det är först nu som det finns tillfälle att förverkliga dem.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du duktig på allt som har med affärer och teknik att göra. Oxar kan ibland få sig själva att framstå som lite otekniska, men i själva verket kan du mer än du ger sken av och det bevisar du flera gånger om den här dagen. Kvällen bjuder på nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen blir en allt igenom positiv dag där det händer mycket både på arbetet och privat. Du lär dig mycket den här dagen. Det finns både små och större lärdomar som du kan dra av de erfarenheter du införskaffar dig idag. En kollega ger dig en fin komplimang.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen öppnar upp mycket för att skapa nya idéer och för att få igenom olika projekt. Här gäller det att prata fritt, ur hjärtat med din chef och var inte rädd för att vara ärlig. Det är genom att vara ärlig som du kan komma längre och prestera bättre. Kvällen handlar om att hjälpa en släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen handlar om en hemlighet som inte får avslöjas. Det kliar i hela din kropp efter att få föra det du hört vidare, men samtidigt vill du visa att du är en person att lita på. Det här blir en svår nöt att knäcka. I övrigt en rolig men lite lätt kaotisk dag.

Jungfrun 23/8-22/9

Även under tisdagen finns det något flytande över ditt tecken. Du har svårt att fokusera på en sak i taget och dina tankar tenderar att sväva iväg stup i kvarten. För dig kan det vara lite frustrerande, du ser att du är ineffektiv, men du har svårt att göra något åt det.

Vågen 23/9-22/10

Idag kan det vara på plats att be om ursäkt till de personer som du var irriterad på igår och som du kanske snäste av lite väl hårt. Det kommer kännas bättre om du erkänner dina misstag. Kvällen blir intressant och informativ, särskilt när det gäller nyheter som rör en vän.

Skorpionen 23/10-21/11

Även tisdagen går i samma spår som måndagen. Du vet inte varför du är så trött. Det kan ha med en begynnande infektion i kroppen att göra, men det kan också vara vissa planetkonstellationer som påverkar dig. Just nu är det stora planeter i rörelse och det kan du känna av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen handlar om ett personligt problem som du har svårt att få bukt med hur du än vrider och vänder på det. Här gäller det att tänka lite annorlunda. Om du försöker att se det här problemet från en objektiv synvinkel så kan lösningen på dilemmat presentera sig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om du försöker fokusera på nuet den här tisdagen så kan du inte låta bli att dagdrömma lite om hösten. Du verkar planera för en förändring i ditt liv som är ganska omfattande och det är den förändringen som upptar mycket av dina tankar just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Även tisdagen fokuserar mycket på pengar och på budget. Det blir en intressant dag där du siktar högt. Vattumannen är något av en visionär, något som märks tydligt när du presenterar dina idéer. Du är inte rädd för att ta i. Kvällen kan bjuda på ett möte av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Även under tisdagen ska du undvika att stressa. Om du sätter för stor press på dig själv så kommer det bara bli pannkaka av allt. Försök att prioritera rätt så hårt, och gör inte mer än du måste göra. En vän till familjen kan ha goda nyheter som hen vill dela med sig av

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons