Dagens horoskop måndag 27/5

26 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag gör du saker på ditt sätt och du struntar helt i vad alla andra tycker och tänker. Du har en vision som du vill följa och du vet att det kommer att bli riktigt bra, till slut, med lite tålamod. En kollega kan bli lite irriterad på att du agerar så självständigt.

Oxen 20/4-20/5

Helgen har gett dig en hel del energi och det märks inte minst på ditt goda humör den här dagen. Det finns en positiv anda hos dig som gör att du får med dig alla i din omgivning på dina planer. Du är bra på att driva på projekt och det märks inte minst i ditt arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en relation i ditt liv som på sista tiden blivit näst intill dränerande. Varken du eller den andra personen ger varandra positiv energi utan det är snarare tvärtom. Kanske är det på tiden att faktiskt skära av banden till den här typen av relationer.

Kräftan 21/6-22/7

Det kommer in mycket luft i ditt tecken den här måndagen och det gör att du tänker mer visionärt än praktiskt. Du har stora planer och en hel del galna idéer, men det är den typen av tänk som kommer att kunna driva dig framåt. Var inte rädd att stiga ur din bekvämlighetszon.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här måndagen finns det två krafter som jobbar emot varandra i ditt horoskop. Elden inom dig driver på dina ambitioner och får dig att vilja starta upp nya projekt medan Luften i ditt tecken gör att du tappar fokus och fladdrar iväg i dina tankar. Även om du har idéer så klarar du inte av att genomföra dem.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en hel del dagdrömmar i ditt tecken den här måndagen. Mycket handlar om framtiden men det kan också vara att du är förälskad. När Jungfrun är förälskad så släpper hen all logik och pragmatiskt tänkande du ger dig hän helt och fullt.

Vågen 23/9-22/10

Du vaknar på fel sida den här måndagen och det kommer att prägla hela dagen. Försök att tänka praktiskt och inte irritera andra personer. Om du tänker på vad du ska göra och inte fokuserar på vad dina kollegor gör så kommer det att bli enklare för dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag finns det nästan ingen vilja alls i ditt horoskop. Den eldig Skorpionen har bytts ut mot en trött varelse som helst av allt vill krypa ned i sängen igen. Lyssna på din kropp och undvik stressiga situationer den här dagen. Du behöver möjligheten att samla energi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du planera för hela sommaren och det kan ta sin tid. Du är egentligen inte särskilt förtjust i att göra upp långsiktiga planer eftersom du föredrar att leva i nuet men ibland måste man tänka framåt och det gör du idag. Kvällen handlar om ett löfte som du gett en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du fri att göra lite som du vill och det är en känsla som du verkligen njuter av. Stenbocken gillar att planera framåt så stora delar av den här dagen går till att kolla upp kurser du vill plugga, nya arbeten eller kanske en ny bostad. Mycket handlar om att drömma om framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ett projekt som du investerat en massa tid i och idag handlar det mycket om finansiering och pengar i allmänhet. Är det ett privat projekt så kan du vara lite snål i dina beräkningar bara för att vara på den säkra sidan. Handlar det däremot om ditt arbete så är du lite mer frikostig.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter en lång tid med mycket stress på jobbet så börjar tröttheten ta över. Idag ska du vara snäll mot dig själv och inte göra mer än du behöver. Du blir ofokuserad när du är så här trött och då är risken för misstag rätt så stor. Under kvällen möter du en person som inspirerar dig .

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons