Dagens horoskop tisdag 21/5

20 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även tisdagen handlar om att vara tydlig i ditt sätt att uttrycka dig. Idag finns det utrymme för missförstånd så då är det extra viktigt att du dubbelkollar att personen du pratar med faktiskt hör det du försöker säga och inte lägger in en egen värdering i dina ord.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen är det mycket fokus på familjen. Du kanske är ledig den här dagen eller slutar lite tidigare. Du njuter gärna utomhus om vädret är bra. För Oxen är det extra livgivande att få komma ut i skog och mark, särskilt så här på våren. Det är nu du samlar in energi som ska räcka hela året.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den senaste tiden har din vardag inte varit särskilt vardaglig, men nu börjar det lugna ner sig och pusselbitarna faller på plats. Tisdagen handlar om att återuppta gynnsamma rutiner och att inte längre ursäkta dig själv för att undvika det du vet är bra för dig men som du tycker är tråkigt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen får du möjlighet att knyta en ny och värdefull kontakt inom ditt arbete. Det handlar om en person med spetskompetens som du kan behöva anlita eller jobba med framöver. Solens påverkan hjälper dig att bryta isen och etablera en bra kommunikation med den här personen.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det dags att stryka ett streck över det som varit och gå vidare. Det är inte alltid enkelt att acceptera att människor som du älskar inte tycker som du gör, men ibland måste man kunna vara olika och ändå vara vänner. Det blir en rolig avslutning på dagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen handlar om sprudlande energi och massor av idéer som du vill dela med dig av. Precis som igår vill du inte arbeta själv utan du söker dig aktivt till större grupper där du kan leva ut ditt sociala behov. Kvällen passar bra till en hobby eller en social aktivitet.

Vågen 23/9-22/10

Även under tisdagen låter du ditt hjärta fatta dina beslut. vanligtvis har du en pålitlig magkänsla som du följer, men just nu är det här sjätte sinnet satt lite ur spel. Du bör vara mer förnuftig när du resonerar kring ekonomi och pengar. Kvällen blir rolig och lekfull.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en kollega som du betraktar mer som en vän än som en arbetskamrat. Hen är på väg att göra en större förändring i sitt liv och det kommer delvis att drabba dig eftersom ni inte kommer att se varandra lika mycket. Idag får du det här beskedet och det kommer ta tid att smälta.

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen kan bjuda på en utbildning i form av en kurs av något slag men det kan också handla om internutbildning på din arbetsplats. Du får nya redskap att använda dig av och du får också möjligheten att testa på ett lite annorlunda sätt att lägga upp ditt arbete.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder tisdagen med en stressande prövning av något slag men när den är över så kan du koppla av med vetskapen att du gjort bra ifrån dig. Det blir en härlig dag där du kombinerar arbetet med hemmamys, särskilt om du jobbar hemifrån.

Vattumannen 20/1-18/2

Även tisdagen bjuder på nya miljöer och nya människor, men till skillnad från måndagen så är du mer utsövd och betydligt mer motiverad idag. Det blir en bra tisdag där du lyckas få många olika viljor att dra åt samma håll. Kvällen handlar om att knyta kontakter.

Fiskarna 19/2-20/3

Om du vågar lite mer den här tisdagen så har du goda chanser att vinna en hel del fördelar. Var du behöver är att ta lite risker även om det känns otryggt. Idag har du marginalen på din sida, det gäller främst i affärer, inte i spel eller vadslagning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons