Dagens horoskop måndag 20/5

19 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om kommunikation. Du är bra på att förmedla tankar och idéer just nu och du gör det gärna i grupp. Solen går in i Tvillingarnas tecken idag och det hjälper dig att bli tydligare i ditt sätt att kommunicera. Kvällen handlar om en familjemedlem som har behov av lite extra uppmärksamhet.

Oxen 20/4-20/5

Idag får du mer ansvar på din arbetsplats och du tar dina plikter på allvar. Du är förnuftig i ditt sätt att resonera och du har en känsla både för att driva jobbet framåt och ta hand om dina kollegor på samma gång. Det här är en balansgång som inte alla klarar av. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag går Solen in i Tvillingarnas tecken vilket ger dig en rejäl skjuts framåt i fråga om drivkraft och energi. Senare i veckan kommer både Venus och Jupiter förena sig med Solen i ditt tecken och det blir en starkt positiv påverkan på flera aspekter av ditt liv.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är social och väldigt pratglad den här måndagen. Människor som känner dig väl kan be dig att dämpa dig något, särskilt på morgonen, men det hindrar inte att du glatt tar kontakt med personer som du inte känner. Du är extra charmig och lite lekfull den här dagen.

Lejonet 23/7-22/8

Det ligger en konflikt i luften idag och du känner ett behov av att få ventilera dina känslor, både det som är negativt och det som är bra. När det är den här typen av konflikt så är det bra om du har högt till tak och verkligen lyssnar på den andra partens åsikter.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med att vara ovanligt social och utåtriktad. Idag vill du helst inte jobba själv utan du söker dig aktivt till uppgifter som kräver att ni är två eller fler. Du vill prata och ha kul vilket kan vara svårt när man är själv. Kvällen handlar om ett impulsköp.

Vågen 23/9-22/10

Det är mycket hjärta och lite förnuft i ditt horoskop idag. Du tenderar att vara impulsiv i allt från affärer till ekonomiska beslut. Försök att undvika att köpa saker eller investera pengar i större skala idag. Håll dig borta från miljöer som kan fresta dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns två personer som står dig nära men som har svårt att hålla sams sinsemellan. I grund och botten är det för att de här personerna är så lika som de har svårt att dra jämt. De ser sina värsta sidor speglade i varandra. Idag går du in i en pågående konflikt och du tar på dig rollen som medlare.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en härlig energi i ditt horoskop idag som gör att du tycker det mesta är kul. Du har inga bestämda åsikter så därför släpper du gärna ledarskapet till någon annan. Att följa med strömmen och göra som du blir tillsagd passar dig bättre. Idag får du också höra roliga nyheter om en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ligger efter med arbete eller studier och idag försöker du ta igen så mycket som det går. När du vill är du bra på att fokusera, och just nu vill du. Om du inte lyckas med dina föresatser så kan du inte komma vidare i de planer som du har för hösten.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du tag i arbetsuppgifter med en ganska begränsad entusiasm. Du är trött och grinig och det blir inte bättre av att du måste konfrontera betydligt piggare medarbetare. Idag så omger du dig med människor som du inte känner så väl så försök plocka fram din charmiga sida.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag går Solen in i Tvillingarnas tecken och det hjälper dig framåt, särskilt i affärer. Du är väldigt övertygande den här dagen och du har lätt för att få med människor i dina tankegångar. Privat bör du vara lite försiktig med större utgifter eftersom du behöver dina pengar till en resa eller en investering

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons