Dagens horoskop söndag 19/5

18 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag utmanar du dig själv att medla i en känslig situation. Du brukar inte vara den bästa av medlare, men idag så får du draghjälp av Vågens tecken vilket underlättar. Det här är ett känsligt ämne och det är personer som du står nära inblandade så du har ett personligt intresse av att lösa konflikten.

Oxen 20/4-20/5

Även om söndagen blir mysig så handlar det också om att fördela arbetsuppgifter i hemmet. För att saker ska funka bra måste det finnas ett uttalat ansvar hos var och en, annars kommer allt tråkigt arbete hamna på dig och det vill du helst undvika.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även söndagen blir lättsam och rolig. Du åker gärna bort den här dagen. Det kan vara för att besöka en vän eller så tar du dig en utflykt i närområdet. Nu när våren är här så känner du att din äventyrslust vaknar till liv igen så det är inte otänkbart att du testar på någon ny hobby idag.

Kräftan 21/6-22/7

Om gårdagen fokuserade mer på kärlek och passion så handlar den här söndagen om familjerelationer och att träffa dina nära. Det blir en mysig dag, oavsett om du bara tar en fika ihop med familjen eller gör den här dagen till en heldagsaktivitet tillsammans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte lika energisk idag som igår. Det har varit en lång vecka och du behöver hitta tillbaka till dig själv och din grundenergi igen. Söndagen fokuserar en hel del på vila och återhämtning, men det finns också inslag av lite stillsammare aktiviteter.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag blir du väldigt överraskad av ett samtal eller ett sms. Det här är nyheter som du inte förväntat dig och du är inte särskilt bra på att hantera saker som kommer från en klarblå himmel. Det bästa du kan göra är att be om lite tid att smälta det du fått höra innan du ger någon reaktion.

Vågen 23/9-22/10

Det finns vissa människor som betyder väldigt mycket för dig, men du har inte haft möjligheten att spendera så mycket tid med dem som du skulle önska. Den här söndagen är vigd till en av dessa personer. Det kan vara en äldre släkting eller en vän som bor lite längre bort. Det blir en mysig och berikande dag.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan vara dålig på att ta hand om dig själv och det gäller allt från träning till mat och sömn. Idag försöker du att komma igång med ett av dessa områden. Du behöver motivera dig själv för att sätta goda vanor och just nu har du den bästa motivationen av alla.

Skytten 22/11-21/12

Även söndagen bjuder på roliga upptåg och lite annorlunda miljöer. Se till att du är utvilad den här dagen för annars blir du trött och när du blir trött så är inget roligt. Du behöver energi och en positiv attityd för att ta dig an dagens aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen är du också väldigt upptagen. Du har ett tajt schema som du vill hinna med. Oavsett vilka aktiviteter som du har inplanerade så fokuserar du på en sak i taget för att du fungerar bättre om din uppmärksamhet inte är splittrad. Kvällen handlar om familjen och om roliga nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Antingen ger du dig iväg på en resa idag eller så planerar du en resa som är knuten till ditt arbete. Det blir en seg och lång dag där du periodvis tappar tålamodet, särskilt om du har sällskap av en kollega eller bekant. Kvällen handlar om försöka slappna av och komma till ro.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här söndagen handlar om att lägga grunden för goda vanor. Det kan vara träning eller bara att komma ut i naturen lite mer. Du mår bra av all form av rörelse så vill du inte träna så kan du försöka med dans eller promenader istället. Kvällen bjuder också på skvaller.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons