Dagens horoskop lördag 18/5

17 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att lära känna nya människor och vara öppen för personers olikheter. Det blir en givande dag på många sätt där en brokig skara människor i kombination med en ny miljö utgör dagens händelser. Du kanske är bjuden på ett bröllop eller en annan fest.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en härlig dag med antingen den större eller mindre familjen. Du är gärna utomhus så mycket du kan, men det finns vissa måsten som du bör hinna med trots att det är helg. En utflykt till en ny miljö kan få dig på ett extra gott humör. Kvällen bjuder på god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det här är en dag då du gärna spenderar tid med dina vänner, särskilt personer som du inte har möjlighet att umgås med så ofta. Det blir en rolig och energigivande dag där du har fokus på nöjen och utomhusaktiviteter. Under kvällen väntar roliga nyheter som rör en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Som singel är det här en perfekt dag för en date. Dels handlar det om din sensuella utstrålning och ditt härliga humör, men också om att du verkligen vill träffa någon. Har du ett förhållande så ska du ta chansen att blåsa liv i er relation idag genom att göra något på tu man hand.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag finns det en person att fira och du är alltid på humör för lite fest, oavsett om det är tårtkalas eller finmiddag. Idag strålar du ikapp med solen själv och du blir den självklara mittpunkten i alla sammanhang. Det verkligen lyser av självförtroende och karisma om dig idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det många bollar i luften samtidigt och det gäller att hålla huvudet kallt. Du håller på med ett projekt i hemmet och det har visat sig vara mer omfattande och komplicerat än du trodde att det skulle bli. Här gäller det att inte ge upp, ta till din berömda envishet för att få ditt projekt i hamn.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen är du gärna utomhus så mycket du kan. I din värld finns det inget dåligt väder, bara fel kläder. Du gillar både regn och kyla så det är inget direkt problem om solen inte skiner så länge du har någon du gillar att dela dagens aktiviteter med.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en släkting eller familjemedlem som är bra på att manipulera dig till att göra saker som du egentligen varken har tid eller lust med. Idag får du möjligheten att öva på att säga nej till den här personen. Var bestämd oavsett hur besviken hen blir. Du måste lära dig att sätta gränser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen tycks kretsa kring en fest eller annan inbjudan. Du är väldigt förväntansfull och förberedelserna inför den här händelsen/festen är nästan roligare än själva aktiviteten. Du älskar att göra dig i ordning och skämma bort dig med hemma SPA och helglyx.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen är det fullt upp, både med fysiska aktiviteter, nöjen och lite småpyssel hemma. Om du studerar så försöker du även klämma in lite plugg den här dagen för du tycker det är viktigt med kontinuitet. Kvällen handlar mest om att ha kul och om att träffa vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag planerar du en utflykt tillsammans med familjen. Du har hittat ett alldeles eget smultronställe som du vill visa dina nära och kära. Det blir en rolig dag , men också en dag som väcker en hel del frågor, särskilt när det gäller ekonomi och en viss tidsplan.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du gärna pyssla på en balkong eller i en trädgård om du har den möjligheten. Det viktigaste är att vara utomhus och att njuta av att våren äntligen är här. Den här dagen tycks även kretsa en del kring barn och djur. Det är individer som du gärna spenderar tid med.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons