Dagens horoskop fredag 17/5

16 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du kan vara lite seg den här fredagen och det i kombination med vissa logistiska problem kan göra dagen utmanande. Det viktiga för dig idag är att inte tappa humöret och att försöka vara tålmodig fast du känner dig stressad inombords. Kvällen blir trevlig men relativt tidig.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig främst för att du vill stötta och hjälpa andra som har det tufft samtidigt som du ska göra klart dina egna arbetsuppgifter. Du blir irriterad på att människor omkring dig förväntar sig att du bara ska acceptera att saker är som de är. Kvällen blir rolig och bjuder på nöjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har mycket Jungfru i ditt tecken just nu och det gör att du gärna gräver ned dig i detaljer och praktiska rutiner. När du snöar in så här på ett område så går du in i dig själv och då kan du upplevas som lite sur. Kvällen handlar om fest och nöjen. Du behöver verkligen få släppa loss ordentligt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns signaler om att en konflikt är på gång, antingen i familjen eller mellan några av dina vänner. Du är inte alltid särskilt duktig på att tolka den här typen av signaler, men om du uppfattar dem i tid så har du chansen att stävja det här bråket innan det eskalerar.

Lejonet 23/7-22/8

Du kanske är ledig den här fredagen eller så är det lite extra festligt på jobbet. Det finns något lättsamt och roligt över den här dagen. Du är på gott humör och du kan upplevas som flirtig av vissa kollegor, men det bjuder du på. Det är din personlighet som utstrålar sensualitet.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är på ett ovanligt gott humör idag och du är mer spontan än du brukar. Jordtecken gillar att göra upp planer och hålla sig till dem, spontanitet brukar i regel göra dig nervös, men inte idag. Det kan till och med bli du som föreslår en AW efter jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska bra på att vara spontan och ta dagen som den kommer, men du har en kollega som är precis tvärtom. Hen vill alltid göra saker på samma sätt och kliver aldrig ur sin komfortzon. Idag försöker du pusha hen att göra något oplanerat, som en fika efter jobbet.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan vara på utbildning eller inspirationsresa idag. Du verkar möta nya människor och lära dig saker den här fredagen. Det blir en rolig och utvecklande dag, särskilt för Skorpioner födda under den senare delen av november. Kvällen handlar om din vän eller partner.

Skytten 22/11-21/12

Du hamnar i en knepig situation på jobbet och du tvingas ta ställning till ett etiskt problem. Det är bra om du håller dig till regelboken snarare än att du går på känsla. När det kommer till den här typen av frågor bör man förhålla sig objektiv. Kvällen blir rolig och spontan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har velat en del fram och tillbaka inför hösten, men idag fattar du ett avgörande beslut som du kommer att stå fast vid. Oavsett vilken väg du väljer så gör du det för att ge dig själv en chans att utvecklas och växa. Kvällen handlar om att träffa vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Även fredagen blir rätt så stressig eftersom du ska hinna med både det du fick stryka från gårdagens lista och det du planerat för dagen. Här gäller det att hålla huvudet kallt och inte vika från tidsplanen. Kvällen fokuserar på familjen och på att ha mysigt tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en familjemedlem som behöver ditt stöd och dina kloka ord idag. Även om det här är en tuff person med massor av skinn på näsan så finns det stunder som hen tvivlar både på sig själv och på att hen valt rätt väg, det då du är där för att hjälpa hen att inse hur bra hen är.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons