Dagens horoskop torsdag 16/5

15 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen laddar du för en riktigt mysig dag. Du försöker smita tidigt från arbetet om du jobbar för du har planer både för eftermiddagen och kvällen. Fokus den här dagen verkar ligga på ett fritidsprojekt och på dina vänner. Det blir en härlig eftermiddag fylld av roliga aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Idag blir du irriterad på en chef för hens oförmåga att göra något åt personalbrist och hopandet av arbetsuppgifter. I övrigt en bra dag om du lyckas att fokusera på att göra en sak i taget, det är när du stressar som du blir på dåligt humör. Kvällen kretsar kring en familjemedlem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kanske är på kurs eller arbetsresa idag för dagen tycks handla om att lära sig nya saker och träffa nya människor. Det här blir en inspirerande dag som få dig att tänka positivt på din framtid. Det är precis den energikick du behöver för att komma framåt.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen fick du ett riktigt bra erbjudande som du egentligen inte har råd att tacka nej till, men som du samtidigt har svårt att pressa in i ditt redan tajta schema. Här gäller det att överväga för och nackdelar innan du återkommer med ett besked.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har dragit igång en massa saker både privat och på jobbet under den eldiga inledningen av veckan. Nu är det dags att få detaljerna på plats och att se till att helheten fungerar. Idag fokuserar du mycket på att göra klart och ordna med mindre, lite mer petiga uppgifter.

Jungfrun 23/8-22/9

Det är förändringar på gång på din arbetsplats och det kan röra sig om allt från personalneddragningar till arbets omläggning. Om du tycker att dina chefer gör felbedömningar så bör du säga ifrån idag, det här är din chans att påverka så ta den. Kvällen handlar om en aktivitet.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen kretsar kring nyheter och överraskningar. Det blir en rolig dag där du verkligen njuter av livet. Även om du jobbar så färgar ditt soliga humör av sig på dina kollegor och skapar en trevlig och avspänd stämning på din arbetsplats. Kvällen bjuder på spontana nöjen.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en risk att du bråkar med en familjemedlem idag. En av er lyfter ett känsligt ämne när den andre inte är redo att ta itu med än. Det handlar egentligen mest om dålig tajming. En chef kommer med nyheter som kan vända upp och ned på arbetsharkien.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även torsdagen handlar om att lära sig saker, men mer praktiskt än teoretiskt. Det blir en intressant dag där ditt tålamod prövas gång på gång. Försök att tänka positivt när du hamnar i situationer med människor som du ogillar. Det här är ett bra sätt att lära sig hantera olika typer av kollegor.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tycks du arbeta i en mer social miljö med många människor omkring dig. Det finns särskilt en person som du flirtar med och den här flirten lyser upp din dag och gör jobbet mer intressant. Som singel kan du överväga att ta den här flirten ett steg längre, du ska bara samla mod först.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir det stressigt eftersom du har lovat en massa saker och du kan inte vara på två ställen samtidigt. Vattumannen är en tidsoptimist och det är en stor nackdel idag. Du tror att du kan hinna med allt som du planerat när du egentligen bara har tid att göra en bråkdel på din lista.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har fortfarande din investering i tankarna, men idag så fokuserar du på detaljer och på att efterforska vissa uppgifter som du saknar. Det här gör du på arbetstid och det ger dig dåligt samvete vilket kan resultera i att du jobbar över som kompensation.

x

OXEN 20/4-20/5

x

TVILLINGARNA 21/5-20/6

x

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

KRÄFTAN 21/6-22/7

x

LEJONET 23/7-22/8

x

JUNGFRU 23/8-22/9

x

VÅGEN 23/9-22/10

x

SKORPIONEN 23/10-21/11

x

SKYTTEN 22/11-21/12

x

STENBOCKEN 22/12-19/1

x

VATTUMANNEN 20/1-18/2

x

FISKARNA 19/2-20/3

x

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons