Dagens horoskop onsdag 15/5

14 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen tillbringar du en hel del tid utomhus. Det kan vara på lunchen eller efter arbetet. Du samlar energi och lugnar ned dig när du är ute i naturen, det blir lite av din meditationsstund där du kan gå omkring och bara låta tankarna flöda fritt utan något särskilt mål.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar mycket om friheten att kunna arbeta som du vill. Är det bra väder är du ute en stor del av dagen, du suger kraft och positiv energi från naturen. Oxens månad är maj och det är nu du verkligen grundar många idéer och ambitioner som varar resten av året.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen är din vän åter i fokus men idag handlar det mest om att hen behöver hjälp med att fixa något praktiskt. Du försöker att ställa upp så mycket du kan, men du har en gräns och den gränsen är nära idag. Försök prata med din vän om att du behöver kliva ett steg tillbaka.

Kräftan 21/6-22/7

Även onsdagen blir en driven dag då du fokuserar mycket framåt. Du har kul på jobbet och det gör att du lätt glömmer bort tiden både när det kommer till lunch och att du ska gå hem. Det här funkar bra så länge du inte gjort upp planer med någon för lunch eller måste passa en tid efter jobbet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag motiverar du dig själv att bli modigare och ta upp en känslig sak med en chef. Du brukar undvika konflikter med den här personen eftersom hen är så auktoritär, men idag bestämmer du dig för att ta tjuren vid hornen. Det här är ett beslut du inte kommer att ångra.

Jungfrun 23/8-22/9

Du behöver se över ekonomin, antingen inom ditt område på arbetet eller privat. Du har en större investering på gång, men för att den ska fungera så måste du ha koll på siffrorna. Du tar hjälp av en person som kan se olika möjligheter att spara och som vet hur man lägger upp en långsiktigt hållbar budget.

Vågen 23/9-22/10

Idag kommer det in jord i ditt tecken och det lugnar ned dig och gör dig mer fokuserad. Du passar på att rätta till det som blivit fel i början av veckan och du ser även till att hinna med lite extra idag så du ligger bra till. Kvällen handlar om att göra saker som ger dig inspiration och glädje.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På onsdagen stabiliseras energierna i ditt tecken och du börjar jobba lite mer metodiskt. Det här är en dag då du gör saker efter listor eller på ett strukturerat sätt. En bra dag att få alla detaljer på plats. Under eftermiddagen kan du springa på någon som rör upp starka känslor.

Skytten 22/11-21/12

Idag är det bra om du kan vara tyst och lyssna istället för att komma med en massa synpunkter. Skytten är av naturen pratglad och har ofta åsikter om det mesta, men idag kommer du lära dig mer om du iakttar och använder öronen. Under dagen träffar du flera inspirerande personer.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är organiserad och väldigt målmedveten idag vilket ger det resultat som du hoppats på. Du är en person som är strukturerad och ganska fyrkantig när det kommer till ditt arbete eller dina studier, men det är just den disciplinen som ger dig bra resultat.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag gör du en större investering i din framtid. Det kan vara att du skriver på ett nytt kontrakt, köper ett hus eller lägenhet eller skriver in dig på en kurs. Du är glad att ta det här steget oavsett om du gör det på egen hand eller tillsammans med din familj. Kvällen handlar om att fira.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en investering i tankarna, men den kommer att kosta både pengar, tid och engagemang. Idag sondrar du marknaden för att se om du tänkt rätt eller fel när det gäller den här investeringen. Det kan vara ett företag som du vill starta men det kan också röra sig om en bostad eller en bit mark.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons