Dagens horoskop söndag 12/5

11 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är gärna utomhus den här söndagen, särskilt om det är bra väder. Du njuter verkligen av att vara aktiv och du ser till att hålla igång ordentligt. Idag möter du en person som inspirerar dig i sitt sätt att förhålla sig till mat och idrott. Kvällen handlar om att tänka på sig själv.

Oxen 20/4-20/5

Du är duktig på att skapa guldkorn i vardagen och idag är inget undantag. Du njuter av att gå långa promenader i en vacker miljö, du skämmer bort dig själv med en god frukost eller brunch. Många Oxar är av naturen morgonpigga så därför kan lyx för dig vara en kopp kaffe utomhus i ottan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar främst om fysisk aktivitet. Det blir en dag då du fokuserar på idrott eller träning. Du mår bra av att komma utomhus så kan du jogga eller köra på ett utegym så kommer det ge dig en extra dos med välbehövlig energi. Kvällen bjuder på nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte lika envis som jordtecken, men idag så övar du med nästan samma intensitet som en Oxe skulle göra. Du är inspirerad och full av entusiasm så det gör inget att du gör fel ibland. Du är medveten om att varje framsteg kräver ett antal misslyckanden. Kvällen handlar om ett rykte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar upp en känslig fråga med en familjemedlem idag. Det handlar om pengar och om att bidra på olika sätt. Det här är något som skapar debatt varje gång det kommer på tal så det gäller att du är väl förberedd innan du lyfter ämnet. Det är onödigt att skapa konflikt om det inte behövs.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är på väg att göra en lite större investering men det kräver både eftertanke och en hel del undersökningar. Du ogillar skarpt att fatta beslut utan att ha grund för det. På så sätt är Jungfrun väldigt fyrkantig, du agerar sällan på impuls utan håller dig till logik och förnuft.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det full fokus på familjen. Du vill ha din nära och kära omkring dig i en gemensam aktivitet eller på en middag eller fika. Att samla människor kring mat är ett bra knep att ta till när det mycket att göra i allas liv, mat måste man ju ha i vilket fall som helst.

Skorpionen 23/10-21/11

Även söndagen handlar om pengar och om att lägga upp eller utöka ett sparande som du har. Du försöker hitta olika sätt att få in pengar och när du har ett mål så blir du väldigt innovativ och tänker verkligen utanför boxen.En vän kan ge dig tips på hur du ska tänka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är romantik i luften den här söndagen. För Skyttar som är singlar kan dagen bjuda på en oväntad men välkommen flirt. Det här är en person som du aldrig tänkt på det här viset tidigare. Har du ett förhållande så satsar du på att låta romantiken blomma. Du överraskar din vän med ett ovanligt initiativ.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här blir den bästa dagen av en lång rad av härliga dagar den här veckan. Du känner dig både tillfreds och lycklig och du kan släppa allt vad prestation heter och bara njuta av att vara i nuet. Den här dagen bjuder på det bästa av det bästa. På kvällen firar du tillsammans med dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du goda nyheter från en familjemedlem. Även om det inte rör dig personligen så kommer det att påverka dig till viss del och du bestämmer dig för att ändra vissa planer beträffande hösten. Den här dagen handlar också om analys och fakta.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag försöker du resonera och lirka med en släkting som nästan alltid sätter sig på tvären. Hen är känd för att vara egensinnig och det är få som kan manipulera eller övertala personen ifråga. Ofta försöker du bara få hen att se till sitt eget bästa, men inte ens det är särskilt lätt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons