Dagens horoskop lördag 11/5

10 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir härlig och handlar om att göra saker tillsammans med vänner eller familj. Det blir en lagom aktiv dag där du blandar roliga aktiviteter med långa stunder av skvaller, god mat och skratt. Du njuter verkligen, särskilt om du är ledig och slipper tänka på jobbet.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen får du en chans att sova ordentligt. Det blir en lugn dag där du kan göra lite vad du vill. All frihet är nästan konstig och det finns en risk att du blir lite handlingsförlamad. Annars är det här en bra dag att uttrycka din konstnärliga sida. Även idag följer du idrott och idag är det extra spännande och kul.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland kan du ha svårt att öppna upp dig, särskilt mot personer som du inte känner. Du är glad och utåtriktad, men du håller dig verkliga känslor för dig själv. Dagen handlar om att våga bjuda på den du är utan restriktioner, något som både är roligt och lite skrämmande att göra.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du vill utveckla dig inom en ny hobby. Lördagen blir intressant och lärorik. Var öppen för nya inlärningsmetoder, det är så lätt att göra saker på samma sätt som alltid, men idag har du en ny, inspirerande lärare som kan locka dig att tänka på ett annorlunda sätt.

Lejonet 23/7-22/8

Även lördagen handlar om utomhusaktiviteter, men idag är det mer fokus på att vara fysiskt aktiv än på dina olika projekt. Det blir en rolig dag som bjuder både på skratt och en del tårar av frustration. Du blir alltid arg när du inte lyckas med det du förutsatt dig att göra.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen handlar om att ta det lugnt och låta både kroppen och själen få en välbehövlig paus. Även om du inte tillbringar dagen i sängen med film och godis så ser du till att sänka tempot rejält i varje aktivitet. Du kanske tar en stillsam promenad eller fikar med en vän.

Vågen 23/9-22/10

Idag testar du gränser, både fysiska och mentala. Du vill gärna våga lite mer och då behövs både vilja och mod. Under lördagen kommer det in en influens som ger dig båda delarna, du känner dig starkare och mer trygg i att testa på nya saker. Kvällen handlar om familjen och om en hemlighet.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen fokuserar mycket på ekonomi och på pengar. Du vill göra en större investering eller så planerar du en längre resa. För att ha råd att förverkliga dina drömmar behöver du pengar som du inte har i dagsläget. Lördagen kretsar kring att hitta ett sätt att utöka din inkomst.

Skytten 22/11-21/12

Du verkar omge dig med många nära och kära idag. Det kan vara en stor familj eller släkt men det kan också röra sig om nära vänner. Dagen blir mysig och lagom aktiv. Även om det inte händer så mycket så bidrar den intensiva sociala kontakten till att du är slut på kvällen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kan det uppstå en intressekonflikt när du presenterar en idé som du har. Du vet att du är kontroversiell och att du faktiskt kan sätta en vän i en tuff sits men samtidigt så anser du att det är lite upp till bäste man att vinna. Du tycker inte att någon ska ge upp din dröm bara för att vara snäll.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På lördagen är det familjemys som gäller. Även om delar av dagen innehåller en resa så blir resten av lördagen väldigt trevlig och social. Kvällen handlar om god mat, lite extra lyx och om att diskutera framtidsplaner med dina nära och kära. Det finns också en hel del spänning den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du chansen att testa något nytt. Det kan vara en fysisk aktivitet som sport, något mer äventyrligt eller bara något som är kulturellt. Du bör ha ett öppet sinne för att få ut det mesta möjliga av den här dagen. Om du bjuder till så kan det bli en riktigt rolig upplevelse.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons