Dagens horoskop fredag 10/5

09 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen är du väldigt mån om att omge dig med vänner och människor du känner dig trygg med. Trots din ovilja att vara nära nya människor så är du väldigt nyfiken på allt och alla och du lägger dig i saker som du inte har att göra med. Räkna med att du kan få en tillrättavisning.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du mycket att tänka på och tiden flyger iväg. Du kan vara lite disträ så det är bra med listor om du ska komma ihåg allt som du planerat. Dagen handlar även om sport av något slag, det kan vara du själv som deltar, en klubb eller en vän som du följer. Det blir en spännande dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen innehåller en mängd småpikar och lite kiv. Det kan vara att du tjafsar med en familjemedlem eller en kollega. Det är inget allvarligt bråk och det går över på några timmar. I övrigt en härlig dag som bjuder på en hel del skratt och mysiga stunder. Kvällen ser ut att bli spontan.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är lite av en mellandag då du landar i den verklighet som är din vardag. Den sista tiden har det varit mycket saker på gång i ditt liv, både privat och på jobbet så du har inte hunnit smälta allt som hänt. Idag har du både tiden och möjligheten att reflektera över de senaste veckornas händelser.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du gärna utomhus med vänner och familj. Det blir en mysig dag som fokuserar på att njuta av nuet och att få klart med alla saker som du startade upp under gårdagen. Du tar med fördel hjälp av dina nära och kära eftersom de är bättre på avslut än vad du är.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kan uppleva fredagen som lite stressig eftersom det är mycket du vill hinna med. Tänk på att det är du själv som ställer kraven på dig snarare än att de läggs på dig utifrån. Om du sänker ambitions ribban några pinnhål så har du större chans att nå dina mål och det får dig att må bra.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen är du charmen själv. Du lockar din omgivning till skratt och du får upp stämningen. Det finns något lättsamt och självklart hos dig som gör att dina vänner vill umgås med dig och främmande personer vill lära känna dig. Kvällen bjuder på ett exotiskt inslag.

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen är bra på att prata, men idag så är det bättre att du lyssnar än snackar. Om du iakttar och är tyst så kommer du lära dig många saker som du kan ha nytta av. Om du pratar för mycket är risken stor att du missar värdefull information. Kvällen bjuder på fest.

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket inplanerat den fredagen och bitvis kan du uppleva dagen som stressig. För dig gäller det att inte fokusera på allt som du vill få gjort utan på det du håller på med för stunden, det kommer att ge dig mer. Efter en aktiv dag kan du behöva varva ned med en lugnare kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en förväntan och en nervositet som genomsyrar den här dagen. Du känner att du vill visa vad du går för men du är fortfarande inte säker på om du kommer få möjligheten att göra det. Den här dagen kommer att bjuda på mer än du kunnat drömma om. Njut och var glad.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det är starka viljor i rörelse idag och du tenderar att hamna i kläm oavsett om du tar ställning eller håller dig neutral. Det här är en situation där du förlorar oavsett vad du gör. Försök att hålla dig undan så mycket som möjligt och låt de här personerna reda ut sina konflikter på egen hand.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på strålande humör den här fredagen och det genomsyrar hela dagen oavsett om du är ledig eller arbetar. Det blir en härlig dag som andas vår, fest och nöjen. Du bjuder på dig själv den här dagen och du har inga problem med att vara i centrum för uppmärksamheten.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons