Dagens horoskop torsdag 9/5

08 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att uttrycka sig väl och det är du bra på, särskilt nu när Månen går in i Tvillingens tecken och förstärker Merkurius inflytande över dig. Det här är en bra dag om du vill övertyga en chef eller en vän om något som du brinner för.

Oxen 20/4-20/5

Du kan vara väldigt övertygande när du vill och idag är du beredd att strida för det du tror på. Det blir en bra dag där du inte bara lyckas övertyga andra om att du har rätt, du får med dem på din idé. Kvällen handlar om att vara spontan, du kanske tar en aw om du jobbar eller hittar på något med en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag släpper du taget om något som ligger och gnager i ditt liv. Det kan vara en relation, en uppgift eller något som du tagit på dig. Att säga att det räcker är svårt för dig men du kommer att må bra när du väl gjort det. Det blir en betydligt lättare känsla i kroppen på kvällen än på morgonen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

På torsdagen är du gärna utomhus så mycket du kan. Det blir en fysiskt aktiv dag där du utmanar dig själv att spränga gränser. Du har insett att de flesta av dina begränsningar handlar om att du inte tror på dig själv mer än om att du inte kan. Att kliva ur sin komfortzon är ett bra sätt att tänja på dessa gränser.

Lejonet 23/7-22/8

Har du tillgång till ett lantställe så tillbringar du gärna torsdagen där. Du verkar i vilket fall som helst befinna dig i en lantlig miljö. Det blir en mysig dag där du låter din konstnärliga sida få ta plats. Idag blommar Lejonet upp inom dig och du sätter igång med en mängd olika projekt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en vän som har problem och du finns där för att stötta henne. Idag är du inte bara en axel att gråta ut mot, du är också en person som kan ge goda råd och hjälpa till mer praktiskt. Som Jungfru föredrar du att visa din sympati genom handling snarare än genom att bara lyssna.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Även om du är ledig den här torsdagen så är det mycket jobb i skallen på dig. Du skapar kontakter och du säljer in idéer till människor du möter. Du är charmig, spontan och väldigt älskvärd vilket gör dig lätt att lita på och lätt att tycka om, även för helt främmande personer.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du bestämd. Du säger nej till en vän eller kollega och du viker inte en tum i ditt beslut. Att du står på dig på det här viset och är på gränsen till oresonlig är ganska unik för det samarbetsvilliga Skorpionen. Idag brinner du för något och när du gör det så är du ostoppbar.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handlar om allt som har med hälsan att göra. Det blir en bra dag där du gör upp en ny plan över mat, träning och annat som får dig att må bra. Du brukar ha lite svårt att hålla dig till den här typen av scheman, men just nu är du väldigt motiverad och då kan det fungera.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Nymånen igår gav dig en insikt i vad du vill göra till hösten och de planerna har ändrats en del eftersom du ser nya möjligheter. Den senaste tiden har du fått en chans som du saknade under hösten och du vill ta den här chansen och bevisa för dig själv att du kan allt du vill.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du svar angående en investering du vill göra och du blir positivt överraskad. Det handlar om ganska mycket pengar som du sparar bara på att tänka lite annorlunda. Hela dagen kretsar kring pengar, investeringar och ekonomi. Kvällen bjuder på familjemys.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har många aktiviteter inplanerade den här torsdagen men det finns några få som du bör ta tag i även om de inte är så roliga. En bra idé för dig är att varva det du tycker är kul med det du måste göra, då går tiden fortare och det känns inte lika tungt. Kvällen handlar om ett löfte som du gett en vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons