Dagens horoskop onsdag 8/5

07 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Väduren är oftast passionerad snarare än romantisk, men idag får Nymånen dig att tänka mer på romantik och förhållanden än på ren passion. Du planerar gärna framåt tillsammans med din partner den här dagen. Det kan vara planer för sommaren men också planer som går betydligt längre.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen passar du på att motionera en del, särskilt om det är fint väder. För dig kan det innebära en joggingtur i skogen eller en lång promenad med en vän. Nymånen är i Oxens tecken och det ger dig en rejäl energikick som håller i sig hela månaden. Du kommer att märka att du orkar mer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har ett umgänge som inte är bra för dig och du överväger att kapa den här relationen. Det handlar främst om att ni är dåliga för varandra och att ni mår bättre av att inte umgås. Att ni fortsätter att ses beror mer på vana än att ni verkligen vill det.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det är Nymåne idag och den ger dig ett positivt inflytande som ökar din spirande självsäkerhet ytterligare. Du är på väg att fatta ett ganska avgörande beslut och ditt nyvunna självförtroende förenklar den här processen. På kvällen försöker du hjälpa en vän som har det jobbigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen bjuder på olika utmaningar som testar ditt tålamod. Som tur är så dämpar jorden det värsta av ditt humör och du lyckas ta dig igenom de här utmaningarna utan utbrott. Dagen handlar också om att söka svar på vissa frågor och om att lyssna till ditt hjärta.

Jungfrun 23/8-22/9

Nymånen påverkar dig starkt idag och den får dig att fundera över ditt liv på ett djupare plan. Du har fattat en hel del beslut rörande din framtid den senaste tiden, men plötsligt ifrågasätter du om det verkligen är den väg du vill gå. Nymånen ställer många frågor på sin spets.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen blir en riktigt bra dag där du faktiskt är snäll mot dig själv. Istället för att ställa krav och tvinga dig in i situationer som du tycker är jobbiga så säger du helt enkelt nej, jag vill inte. För den konfliktskygga Vågen är det ett stort steg att kunna sätta gränser för att må bra själv.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag tvingas du konfrontera problem som andra personer har skapat. Det kan vara hemma eller på arbetet. Nymånen ger dig ett stark tilltro till dig själv och det underlättar när du har den här typen av utmaningar framför dig. Kvällen handlar om att säga vad du känner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag avslutar du något som varit en del av dig under en lång tid och det känns lite sorgligt. Det här avslutet är också en ny början och idag inleder du något helt nytt vilket gör dig exalterad så det är kluvna känslor den här dagen. Kvällen handlar om att smälta alla nya intryck.

Stenbocken 22/12-19/1

I dag får du en högst oväntad men väldigt positiv feedback och det gör dig glad. Du inser att det beslut som du fattade i höstas verkligen börjar ge resultat nu. Du är mer självsäker och avslappnad vilket visar sig på ditt sätt att prestera. Du levererar på topp. På kvällen väntar roliga nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Nymånen är stark i ditt tecken just nu och den gör dig mer impulsiv än vanligt. Du har en förmåga att följa din instinkt när du har den här typen av påverkan och det är oftast bra, men idag kan du få en och annan överraskning om du väljer att tänja på reglerna.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag rubbas dina cirklar rejält. Det blir en dag då du känner dig oroad över nyheter som du får även om de egentligen inte är dåliga. Just nu är du nervös på grund av Nymånens inverkan på ditt horoskop och det gör att du tenderar att se problem istället för lösningar.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons