Dagens horoskop tisdag 7/5

06 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är väldigt konstnärlig och du har en blick för detaljer just nu. Har du möjlighet ska du ta tillvara på den styrkan idag. Det blir en rolig men samtidigt utmanande dag där förnuft ställs mot känsla och nu när du är så påverkad av Månen så följer du ditt hjärtas röst snarare än att lyssna på logik.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen kör du på i ett behagligt tempo. Du vägrar att stressa oavsett om du arbetar eller är ledig. Om du är ledig så tycks du ändå ha en hel del för dig den här dagen. Idag är du på humör för lyx och flärd vilket innebär att du unnar dig mer än du brukar. Du är generös mot dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag väljer du att arbeta fysiskt framför att sitta vid en dator. Har du ett val så mår du bättre av att jobba med hela kroppen än att sitta och tänka. Den här dagen handlar även om möten med nya människor. Hur du reagerar och beter dig sätter tonläget för er framtida relation.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Även under tisdagen har du den lugnande influensen från jord, du känner dig trygg idag, både i de beslut du fattar och i de uppgifter som du utför. Långsamt men säkert börjar det växa fram en självsäkerhet hos dig som är både klädsam och praktisk. Kvällen handlar om att ta initiativ.

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen passar du på att göra saker som kräver ett praktiskt handlag och ett öga för detaljer. Du passar på nu när du känner att du faktiskt har både tålamod och den typen av seende. Dagen blir rolig och inspirerande, särskilt om du samarbetar med en kollega som du känner en dragning till.

Jungfrun 23/8-22/9

Även tisdagen handlar om att balansera de goda och dåliga egenskaperna hos jord. Om du lyckas tygla din envishet så kan det här bli en av de bästa dagarna på länge, men då måste du acceptera att saker inte alltid sker på dina villkor utan att du kommer längre om du är flexibel.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen är lite på samma sätt som måndagen. Det är mycket vilja men inte lika mycket tålamod. Du pendlar i både ork och motivation den här dagen. Försök att vara lite snäll mot dig själv och ställ inte så höga krav på vad du ska prestera idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Även tisdagen handlar om att uttrycka sig artistiskt, men idag kan det vara med det skrivna ordet eller verbalt. Om du arbetar så tycker du att det är kul att argumentera och diskutera med dina kollegor. Tänk på att din förmåga att kunna uttrycka dina känslor inte är lika stark hos alla.

Skytten 22/11-21/12

Du är en mästare på vardagslyx och det visar du idag. Oavsett om du arbetar eller är ledig så lägger du mycket tid på att förgylla den här dagen. Det kan vara lyxig frukost, fika med bästa vännen eller en shoppingrunda på stan. För dig handlar livet om att göra det bästa av varje dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på en bra plats i livet just nu och det genomsyrar hela din personlighet. När du känner dig i bra form och på gott humör så är du chamen själv. Månen i Oxens tecken ger dig en sensuell utstrålning som kan locka en del beundrare till din sida. Kvällen handlar om vänskap och om att ha kul.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir lite seg inledningvis. Du har mycket som du planerat att göra den här dagen och det går trögt, iallafall innan lunch. På eftermiddagen kan du få en energikick som hjälper dig att sätta lite mer fart. Kvällen handlar om familjen och om ett projekt ni har tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Även tisdagen handlar om att arbeta fysiskt och att uttrycka sig konstnärligt. Det blir en dag då du gör det där lilla extra och din chef ser att du verkligen ansträngt dig. Du hjälper även andra en hel del den här dagen. Du mår bra av att få dina kollegor att må bra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons