Dagens horoskop måndag 6/5

05 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med att känna dig väldigt säker på vad du ska göra och på vart du är på väg. Väduren kan ibland bli lite förvirrad så här års. Det är så mycket tankar och känslor som drar i dig, men i dag mår du bra och känner dig lugn. Kvällen handlar om en aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Du har haft en intensiv helg, men det gör dig inte så mycket för du får energi både från en dubbel influens från Oxen och från att det är din egen månad, maj. Våren är i regel den bästa tiden för dig, du njuter av att naturen vaknar till liv för det ger dig hopp och energi. På kvällen väntar en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

På måndagen behöver du envishet och fokus för att övervinna hinder. Som tur är så får du rikligt av båda den här dagen och det hjälper dig framåt. Kvällen handlar om att göra saker för sig själv, det kan vara en hobby, träning eller kanske unna dḯg något fint och vårigt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Med Månen som härskarplanet kan Kräftan vara ett av de känsligaste tecknen i zodiaken. Du oroar dig ständigt, både för dig själv och för din familj. Idag kommer det in jord i ditt tecken och det hjälper dig att dämpa din oro så du kan fokusera på arbetet. Det blir en lugn och och skön dag.

Lejonet 23/7-22/8

Idag står du stadigt med båda fötterna på jorden. Det blir en stabil inledning på veckan där du sakta men säkert betar av en sak i taget. Du gillar att ha kontroll och det får du genom att vara organiserad. Lejonet kan annars bli lite impulsiv och då tenderar du att påbörja många saker samtidigt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har dubbel påverkan från jord idag, både från Månen i Oxens tecken och från Jungfrun. Oftast är det här en bra influens för dig eftersom det skapar en kombination av målmedvetenhet, lugn och säkerhet hos dig men idag kan det också förstärka din oförmåga att acceptera förändringar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du inleder dagen med god energi och en massa härliga idéer. Innan lunch droppar både orken och tålamodet av och det finns risk att du nästan bryter ihop av frustration. Just det här pendlandet mellan det som är toppen och det som är botten är karaktäristiskt för början av den här veckan.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har verkligen skaparlust den här måndagen och det bästa om du jobbar i ett yrke där du kan vara kreativ annars får du se till att få utlopp för din konstnärliga sida när du kommer hem. Idag skapar du gärna med händerna, som att måla, laga mat eller snickra.

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt envis idag och det är bra när du tar dig an vissa uppgifter men i andra fall kan den här typen av envetenhet snarare stjälpa än hjälpa. Du måste veta när det är dags att backa från en situation eller uppgift annars lägger du onödig energi på något som ändå måste göras om.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ute i en ny miljö den här dagen och du lyser verkligen av livslust och energi. Vanligtvis brukar du ha lite prestationsångest när du är i den här typen av situation där du har många ögon på dig, men idag är det tvärtom. Du njuter av all uppmärksamhet och du får din omgivning att må bra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns någon som är värd att fira den här måndagen. Det kan vara en person som fyller år, som har fått löneförhöjning eller presterat ovanligt bra. Det blir en rolig dag där du står för förberedelserna. Du brukar sällan vara den som överraskar, men när du väl gör det så slår du på stort.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du kreativ och du tar med din konstnärliga sida in i ditt arbete. Oavsett om den yttrar sig genom ovanligt snygga tabeller eller har en mer påtaglig inverkan på ditt arbete så blir det en rolig dag där du känner att du får utrymme att uttrycka dig. Kvällen kretsar kring en familjemedlem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons