Dagens horoskop söndag 5/5

04 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag finns den klassiska-dra-igång-olika-projekt mentaliteten hos dig. Du är bra på att starta upp saker men inte nödvändigtvis lika bra på att avsluta dem. Du har alldeles för roligt och när du håller på med en sak så får du plötsligt inspiration att börja med något annat.

Oxen 20/4-20/5

Idag tvingar du dig själv att sakta ned tempot och att fokusera på en sak i taget. Det här gäller både om du arbetar eller är ledig. En intensiv vecka har satt sina spår och du behöver tid för återhämtning. Tack vare att du planerat din tid så bra så finns det utrymme till vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vill du hinna med allt. Träffa vänner, fixa hemma, hinna med en hobby och slänga in lite träning på det. Du har en ambitiös lista för dagens aktiviteter och du kommer få börja prioritera bort saker om du inte kan hitta ett sätt att kombinera dem för att spara tid.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen försöker du också vara ute en hel del, men du kan ha andra plikter som begränsar antalet timmar du kan vara utomhus. Det blir en väldigt givande dag, särskilt om du umgås med äldre människor. Kvällen handlar om att planera framåt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om att ta hänsyn till dig själv och prioritera dina egna intressen. Det betyder att söndagen blir en lyxig dag där du skämmer bort dig själv ordentligt. Kvällen handlar om att ta och ge i en knepig situation. Försök att tänka både på dig och på din partners behov.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen handlar om en person som du spenderat alldeles för lite tid med den senaste tiden och det tär på ditt samvete. Idag så ser du till att i någon mån kompensera för din frånvaro och det gör dagen givande, både för dig och för din vän eller släkting.

Vågen 23/9-22/10

Du har satt igång med en rad projekt hemma och idag har du tiden att avsluta en hel del av dem. Även om du föredrar att påbörja saker så föredrar resten av familjen att du gör klart det du dragit igång. Under dagen tar du dig tid att lyssna på en vän som har problem.

Skorpionen 23/10-21/11

På söndagen tänker du framåt. Du är progressiv i dina planer, men för att förverkliga dem måste du fatta ett beslut som rör både sparande och din ekonomi som helhet. Under söndagen kollar du upp vissa fakta innan du landar i det beslut som du är på väg att ta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är utomhus idag, särskilt om det är fint väder. Det finns en livsglädje och en energi i ditt horoskop som kommer av att det är vår i luften. Våren andas förändringar och nystart, två saker som Skytten verkligen älskar. Det blir en härlig avslutning på veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du positiv feedback och beröm för en ledare, mentor eller chef. Även om du håller med personen ifråga när hen berömmer din utveckling den senaste tiden så tycker du att det är roligt att någon annan ser det jobb du lägger ned. Kvällen handlar om ett val som du bör överväga.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tillbringar du mycket tid med någon som du älskar högt. Det kan vara din partner, ett barn eller ett djur. Det blir en mysig dag där ni får tid för varandra och där du kan visa hur mycket personen ifråga betyder för dig. Kvällen handlar om sommarplaner.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du komma ikapp mentalt. Det har varit så mycket den senaste tiden att du inte har fått tid att smälta alla upplevelser du varit med om. Idag finns det tid att bara filosofera för sig själv och fundera över livet, arbetet och kärleken. Kvällen blir intressant och informativ.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons