Dagens horoskop lördag 4/5

03 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

S

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar främst om att göra saker som du vill och inte hålla på att anpassa dig efter andra. Om du har en familj och ni tycker olika så blir det konflikt. Idag viker du inte ned dig för att någon annan ska få som hen vill. Du har Månen i ditt eget tecken och det spär på ditt temperament.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen är det full fart från morgon till kväll. Du har många järn i elden just nu, både saker som har med ditt arbete eller ett fritidsprojekt att göra och något som utspelar sig hemma, såsom en middag eller fest. Även om det blir en lyckad lördag så kommer du att bli utmattad på kvällen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Du står inför ett beslut som kan bli rätt så avgörande för din närmaste framtid. Du har skjutit upp det här så länge det går eftersom du inte kan bestämma dig, men idag förväntas du ge ett besked. Testa att skriva för och emot listor, det kan få situationen att klarna.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

På lördagen hämtar du kraft och inspiration från naturen. Nu när våren är här på allvar så suger du in all positiv energi från skog och mark. Även om du främst är ett sommartecken så mår du väldigt bra den här årstiden. Kvällen bjuder på lättsamt sällskap och en massa skratt.

Lejonet 23/7-22/8

Du har hamnat i en svår sits där du måste ta ställning för eller emot i en fråga där du vill både och. Idag tar du upp den här problematiken med en person som du litar på och som står dig nära. Du vet att hen bara vill ditt bästa och att hen säger som det är.

Jungfrun 23/8-22/9

Jungfrun är sällan spontan, det ligger inte i din natur att vara men idag influeras du av Skytten och då händer det plötsligt saker. Du blir spontan, lekfull och glad. Det finns något nyfiket över ditt tecken vilket gör att du testar på aktiviteter som du vanligtvis brukar undvika.

Vågen 23/9-22/10

Idag sätter du din hälsa i fokus. Du är bra på att ta hand om andra men inte alltid bra på att ta hand om dig själv. Idag tänker du vara egoistisk både i nuet och när du gör upp planer framåt. Du vill prioritera saker som sund kost och träning. Kvällen handlar om en konflikt i hemmet.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag firar du något eller någon. Det kan vara allt från en personlig framgång till en födelsedag. Det blir en heldag där du både får umgås och vara social samtidigt som du är rätt så aktiv. Kvällen tycks inkludera en frågeställning, massor av skŕatt och god mat.

Skytten 22/11-21/12

Skytten brukar ha två lägen, antingen väldigt aktiv eller väldigt lat. Idag har du en av dina mer aktiva dagar och då är det full fart från morgon till kväll. När du har så här mycket energi i kroppen är det svårt för din omgivning att hänga med i ditt tempo. Du vill att det ska gå undan.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag deltar du i en aktivitet som kräver stenhård fokus, uthållighet och ett rejält pannben. Du tycker att det är kul, men också svårt på gränsen till läskigt. Det här är en utmaning som ligger långt utanför din comfort zone. Kvällen bjuder på många skratt och massor av god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har hela familjen ett gemensamt mål och det är bra om ni arbetar tillsammans. Ofta blir det tvärtom, att ni drar åt olika håll eftersom alla har en stark vilja och många åsikter. Dagen handlar om en tävling eller att bevisa något. Kvällen blir trevlig och avslappnad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är verkligen på hugget den här lördagen. Du brukar inte uppvisa så mycket tävlingsinstinkt som vissa andra tecken, men när du väl har tänt till så är du i det närmaste ostoppbar. Dagen handlar om att ta kommandot, både över dina egna handlingar och över vissa andra personer.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons