Dagens horoskop fredag 3/5

02 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Väduren brukar vanligtvis inte vara särskilt flexibel utan snarare viljestark. Idag är du tvärtom, du har en go with the flow mentalitet som förvånar många omkring dig. Du är kompromissvillig och positiv till det mesta trots att det är förslag som inte kommer från dig. Kvällen bjuder på en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det firande som gäller. Det verkar vara en släkting eller en familjemedlem som står i centrum för uppmärksamheten. På jobbet går dagen fort och du har trevligt tillsammans med dina kollegor. Du råkar höra ett skvaller som egentligen inte var ämnat för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har börjat dra upp riktlinjerna för sommaren. Det handlar om när du ska ha semester och vad du ska göra. Du måste stämma av din ekonomi mot dina planer. För dig är det viktigt att ha en lite extra buffert sparad eftersom du gillar att kunna lyxa till det. På kvällen möter du nya människor.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Även fredagen blir en dag då du nästan kommer i mål, men inte riktigt. Du har en del småsaker som du ska avsluta innan du är nöjd, men det gör du nästa vecka. Kvällen handlar om vänskap och om att inte ge upp på en vän som bara hör av sig sporadiskt. Det finns en anledning.

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du en fin komplimang och den värmer ända in i själen. Det här är en person som sällan berömmer och därför så känns det extra bra. Du gillar verkligen den här personen och hen inger en stor portion respekt. Kvällen handlar om att göra en sak i taget och att försöka varva ned.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir stressigt redan från morgonen. Du har mycket att göra på jobbet och det gäller att du inte blir sen. Under dagen får du höra en hemlighet av en vän, du vill gärna berätta för andra eftersom det är roliga nyheter, men du vet att du måste hålla det för dig själv en tid.

Vågen 23/9-22/10

Även fredagen handlar om att hitta sitt sätt att uttrycka sig och att ta in lite av din konstnärliga sida på jobbet. Det här är också en dag då du lär dig nya saker och du möter många intressanta människor. Du älskar att ta del av människors personliga berättelser. Kvällen bjuder på hemmamys.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du har gjort ett misstag vilket irriterar dig fruktansvärt. Det värsta med hela situationen är att du bör be om ursäkt och erkänna ditt fel vilket svider eftersom Skorpionen sällan säger förlåt. Av alla zodiakens tecken är du den som är mest stolt och som har svårast att krypa till korset och erkänna ett nederlag.

Skytten 22/11-21/12

Du har något att vinna den här dagen, men för att kamma hem högsta pris så måste du sätta vissa etiska regler åt sidan. Frågan är om du är villig att offra din moral för att kunna vinna mer. Det är en svår fråga som ställs på sin spets den här fredagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en intensiv dag där du har många bollar i luften. Du har en mängd saker som du måste hinna med och en massa som du önskar hinna med. Här kommer din fantastiska förmåga att organisera och strukturera din tid till användning. Kvällen blir social och trevlig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen bör du ha en god simultanförmåga eftersom det är många bollar i luften som du ska jonglera med. Du kan ibland blir frustrerad när det är för mycket att tänka på, men listor och minnesanteckningar kan hjälpa dig att komma ihåg. Kvällen kretsar kring ett firande av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag både kan och vill du vilket är riktigt lyckat när det är mycket att göra. Du är positiv till det mesta och när du går in i ett arbete med den här fina attityden så kan det bara blir bra. Kvällen bjuder på en hel del roliga och spontana aktiviteter

x

OXEN 20/4-20/5

x

TVILLINGARNA 21/5-20/6

x

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

KRÄFTAN 21/6-22/7

x

LEJONET 23/7-22/8

x

JUNGFRU 23/8-22/9

x

VÅGEN 23/9-22/10

x

SKORPIONEN 23/10-21/11

x

SKYTTEN 22/11-21/12

x

STENBOCKEN 22/12-19/1

x

VATTUMANNEN 20/1-18/2

x

FISKARNA 19/2-20/3

x

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons