Dagens horoskop torsdag 2/5

01 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

.

Väduren 21/3-19/4

Idag finns det en bra energi i ditt horoskop och du märker att du har lättare att få fram det du vill ha sagt. Just den här dagen startar du gärna igång projekt. Eftersom du har ett driv att få saker att fungera så tar du gärna på dig en självutnämnd ledarroll.

Oxen 20/4-20/5

Du stressar en hel del den här torsdagen, men fördelen är att timmarna flyger fram. Du är i regel emot att arbeta över, men just idag tycker du att det kan vara befogat. En trevlig aktivitet på eftermiddagen kan bli inställd, men försök att göra något på egen hand istället.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen fokuserar på praktiska och teoretiska kunskaper. Du testar olika metoder och ser vad som passar dig bäst. Det här blir en dag som handlar om praktiskt lärande och att hitta nya effektiva sätt att göra gamla uppgifter på. Du gillar utveckling.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag springer du på så mycket du bara kan, men resultatet blir inte riktigt det du tänkt dig. Du har så mycket planer och det gör att du inte klarar av att fokusera på en sak i taget. Risken är stor att du snubblar på målsnöret om du inte ser upp. Kvällen handlar om att vara aktiv.

Lejonet 23/7-22/8

Du brukar oftast prestera, men den senaste tiden känns det lite som om du inte gjort någon nytta alls. Idag försöker du komma ikapp och det kan resultera i en del stressande för din del. Kvällen handlar om att göra saker på egen hand. Du tycker att det är skönt att vara ensam.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag utmanas du intellektuellt och det gillar du. Jungfrun är intelligent och du måste utmana dig själv för att må bra. Den här dagen handlar även om att våga ta plats på ett möte eller i en lite mer offentlig situation. Visa att du är en kraft att räkna med.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir en rolig och social dag där du får utlopp för din kreativitet. Du gillar att vara konstnärlig i din vardag oavsett om det tar sig i uttryck i något du skapar med händerna eller i ord och skrivande. Den här dagen handlar om att lära känna nya människor och att ta vissa av dina konkurrenter på pulsen.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Som Skorpion är du oftast passionerad i det du tar dig för och när du har en övertygelse finns det inget som kan stoppa dig. Idag följer du ditt hjärta oavsett omgivningens åsikter. Du är inte särskilt orolig för vad människor ska tycka, du är mer orolig för att svika dig själv.

Skytten 22/11-21/12

Även om du är för förändringar och ogillar rutiner så gör du ofta saker på samma sätt av ren vana. Idag får du information som kan underlätta i ditt sätt att arbeta och till skillnad från vissa kollegor så ser du direkt fördelarna med den här förändringen. Kvällen handlar om nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag laddar du för en tävling, ett uppdrag eller en utmaning som kommer att komma snart. Det blir en dag som bjuder på allt från aktivitet till uppgifter som kräver koncentration och noggrannhet. Idag blir du smickrad av en person som du känner stor respekt för.

Vattumannen 20/1-18/2

Även torsdagen handlar om att vara tydlig, men här bör du även överväga att visa snarare än att förklara. Idag säger en handling mer än tusen ord. Du undviker missförstånd och du får samtidigt saker gjorda. Kvällen handlar om att lära känna nya människor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en kollega som kommer undan med att både vara lat och oetisk. Hen är charmen själv så det är så lätt att förlåta hen när hen gjort fel. Idag får du nog och ställer den här personen mot väggen, du anser att hen bör ta ansvar för sina handlingar på samma sätt som alla andra.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons