Dagens horoskop onsdag 1/5

30 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir en dag då du fokuserar på en släkting eller familjemedlem. Ni kan ha svårt att hitta en bra ton gentemot varandra, men idag anstränger du dig verkligen. Du är både tålmodig och väldigt inlyssnande, något som vanligtvis inte är din starkaste sida.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en ganska lugn dag då du kombinerar mycket utomhusaktivitet med saker som du vill få ordning på hemma. Det blir en dag som inspirerar och som kan leda till en investering på sikt. För dig är det viktigt att veta vad du lägger både din tid och dina pengar på innan du beslutar något.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period då du lär dig mycket nytt. Det kan vara en privat kurs du går, en utbildning på jobbet eller bara självinlärning hemma. Du är en god pedagog, i alla fall när du har en stjärnstudent som dig själv. Dagen handlar om att utöka din kompetens och få upp ditt självförtroende.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir en dag då du laddar dina batterier, gärna utomhus om vädret är bra. Det här är en dag då du försöker hitta balansen i vardagen igen. Det kan vara genom att i vad som ska göras och när det är som är viktigast.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är mycket ekonomi i ditt huvud idag. Vanligtvis undviker du siffror för att du tycker att det är tråkigt, men när du måste är du riktigt duktig på att jonglera med matematiken. Den här dagen handlar mycket om att hitta pengar till en investering som du vill göra.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är gärna utomhus så mycket du kan den här onsdagen. Som jordtecken mår du som bäst nu på våren då naturen vaknar till liv. Att se din omgivning spira ger dig hopp och massor av energi. Idag får du även möjligheten att överraska en familjemedlem eller vän.

Vågen 23/9-22/10

Efter att ha sagt farväl till vintern efter alla konstens regler så är det dags att hänga in de varma kläderna och välkomna våren. Är det fint väder är du gärna utomhus, annars passar det bra att uppdatera din garderob lite. Du känner dig på shoppinghumör.

Skorpionen 23/10-21/11

Om du är ledig den här onsdagen försöker du klämma in både släkt och vänner. Du ser till att fylla dagens timmar väl med allt från brunch till middag och däremellan gärna fika. För dig är det en kvalitetstid att kunna sitta ned och äta tillsammans, det blir en tid utan telefoner och annan distraktion.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Oavsett om du är ledig eller tvingas arbeta den här dagen så drar du ner tempot rejält. Du är seg i huvudet och trött i kroppen. Det är bra att du lyssnar på din kropp och inte pushar den när den säger nej. Idag är du gärna utomhus som vädret samarbetar.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag fattar du en del beslut rörande hösten. Det blir en bra dag där du känner att du går från klarhet till klarhet med vad det är du vill göra och hur mycket tid du vill lägga ned på olika utbildningar, uppdrag och aktiviteter. Stenbocken mår bra av att ha en konkret plan för sin framtid.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del problem som du behöver adressera den här onsdagen så det är bra om du är rak och undviker att linda in sanningen. Vanligtvis är du väldigt diplomatisk, men det bör du undvika idag. Vill du få saker gjorda måste du vara glasklar med vad du menar.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag passar du på att vila upp dig ordentligt. Det har varit mycket den senaste tiden, både privat och på arbetet så du känner ett behov av att få ta det lugnt. Dagen handlar om en hobby och om att njuta av nuet utan att grubbla på framtiden.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons