Dagens horoskop tisdag 30/4 valborgsmässoafton

29 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

För dig handlar den här dagen om behovet av att kommunicera, framförallt på arbetet men även privat, nyckeln till att lyckas är att vara tydlig. På kvällen är det familj eller vänner som gäller. Det kan vara en lugn middag hemma eller ett rejält firande beroende på ditt humör.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du tålamodet själv. Samtidigt som du har mycket att göra på jobbet så tar du dig ändå tid att lyssna på en medarbetare. Oxen kan vara en god lyssnare när hon vill, idag visar du prov på empati och en djupare förståelse för vad din kollega går igenom. Kvällen handlar om att fira in våren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar saken i egna händer idag och det innebär att du varken lyssnar på andra eller tar till dig av de tips du får. Det är bra att du är så fokuserad och att du har koll på vad du vill, det är mindre bra att du är så envis. Försök att vara lite mer lyhörd, det vinner du på.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du svårt att fokusera på arbetet. Du stannar gärna upp och skvallrar lite med en kollega, tar en lång lunch eller tittar på privata mejl på jobbet. Just nu är din motivation nere på noll och du har bara spännande saker i huvudet, som dina planer för kvällen.

Lejonet 23/7-22/8

Idag pirrar det av förväntningar i hela kroppen. Oavsett om du har planer för kvällen eller bara ska ta det lugnt så känner du av våren i luften och det gör dig på gott humör. Den här dagen är som gjord för att vara lite spontan. Ta en fika med en vän efter jobbet eller varför inte en middag med en flirt.

Jungfrun 23/8-22/9

Även om du arbetar så fokuserar dagen mer på familjen och vännerna. Det blir en behaglig dag där du inte stressar men ändå får en hel del gjort oavsett vad du planerar. Kvällen handlar om god mat, god dryck och att ha trevligt, med bra människor omkring dig.

Vågen 23/9-22/10

Idag gäller det att beta av dagens måsten så att du inte blir sen hem. Du har planer för kvällen och du vill gärna ha lite marginal för att göra dig i ordning och i bästa fall ta en tupplur. Börjar du tidigt kan du behöva vila om du har en lång och rolig kväll framför dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du får ingen lugn och ro idag, särskilt inte om du arbetar. Allt du gör blir uppdelat eftersom det hela tiden kommer människor och drar i dig och vill ha hjälp med sitt. Du är inte särskilt tålmodig av naturen och det finns en risk att du fräser ifrån när det blir för mycket. Kvällen blir lyckad.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du duktig på att upptäcka saker som andra missat. Ditt sinne för detaljer är på topp så utnyttja din förmåga. Den här dagen handlar också om familjen, vännerna och om att dela en upplevelse tillsammans. Det blir en mysig och festlig kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Mycket den här dagen handlar om festligheter, men den har också inslag av naturnära upplevelser. Är det fint väder tillbringar du en hel del tid utomhus, det kan vara träning, en lugn promenad eller lek och stoj. Kvällen blir rolig och familjär, ni firar in våren och tar farväl av vintern.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tvingas du in i en diskussion som du egentligen inte är redo för. Du vet att den här personen är envisheten själv och att varken logik eller bevis hjälper dig att övertyga hen om att du har rätt. Det här är en person som tänker med hjärtat och därför måste du argumentera ditt fall med känslor snarare än logik.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du svårt att fokusera på arbetet, det är så många andra tankar som far runt i skallen. Du känner av våren i luften och det får dig att längta ut i naturen. Kvällen handlar om att fira något eller någon. Det blir en mysig kväll som kan sluta ganska sent.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons