Dagens horoskop måndag 29/4

28 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan väldigt tryggt. Du är säker på vad du ska göra och vad du vill uppnå den här dagen. Ditt självförtroende är på topp och det speglar sig i allt du gör. Det här är även en bra dag för individuella prestationer och tävlingar av alla slag.

Oxen 20/4-20/5

Du är ovanligt självsäker den här måndagen. Du har ett lugn över ditt tecken som kommer från Stenbocken och ditt självförtroende och positiva inställning smittar av sig på dina medarbetare. Det här är en bra dag att påbörja nya saker. Kvällen handlar om att röra på sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har mycket att tänka på att stressar upp dig i onödan. Tvillingarna kan ha lite problem med att hantera stress även om du vanligtvis jonglerar många bollar i luften utan problem. Det är när du stressar upp dig som du tappar lite av dina fina simultanförmåga, något du märker av idag.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att sakta upp och fundera över saker innan du fattar ett beslut. Du kan vara lite impulsiv av dig men idag så dämpar jorden dina värsta misstag genom att bromsa upp dig lite. Du behöver sådana här dagar av reflektion och lugn.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet vad du vill den här måndagen och det är inget som kommer emellan dig och dina mål. Du får din envetenhet från jord idag och det är bra eftersom du ibland ger upp när saker inte går din väg. Kvällen handlar om någon form av tävling.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en spontan glädje i ditt horoskop och som alltid när du är på det här humöret så plockar du fram din härliga, ironiska sida. Du visar omgivningen att du inte alls är så reserverad som du kan upplevas ibland. Dagen handlar även om en personlig framgång.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en stressig inledning på veckan och det gäller att du har kontroll och en plan för dagen. Det finns vissa kritiska punkter den här måndagen och det gäller att ta med det i beräkningarna. Du är inte lika organiserad som Jungfrun, men är du född tidigare i tecknet så är du bättre på struktur.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är väldigt målmedveten inledningsvis den här veckan. Det handlar om en arbetsuppgift eller ett större projekt som du vill bli klar med. Just nu brister din kommunikation med din chef och det finns en risk att ni pratar förbi varandra vilket väcker irritation hos er båda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är fart på dig idag och du får mycket gjort, särskilt om du kan köra på själv. Så fort du tvingas samarbeta eller delta i gruppaktiviteter blir du irriterad eftersom det alltid finns någon som försöker maska. Du kan bli ganska oresonlig när du har med lata människor att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en härlig energi i ditt horoskop den här måndagen. Du har mycket att göra, men tack vare att du är så fokuserad som du är så lyckas du både med att göra det du ska och få tid över till att främja din kreativitet. Dagen blir riktigt härlig, särskilt för sent födda Stenbockar.

Vattumannen 20/1-18/2

Mycket den här måndagen handlar om att påbörja eller avsluta en resa. Det kan bara vara över dagen eller så kanske du är iväg på arbete eller semester. Dagen handlar mycket om att anpassa sig till det nya och att kunna fokusera på rätt saker. Slarva inte med sömn och mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Som Fisk har du en förmåga att ha många saker igång samtidigt och du hävdar bestämt att det finns en ordning i kaoset. Idag är det tvärtom, du är organiserad och du gör klart en sak i taget. Din chef blir imponerad av din insats. Kvällen handlar om ett löfte som du gett en familjemedlem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons