Dagens horoskop söndag 28/8

27 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndagen är det hemmet som gäller. Nu när det är vår och mycket ljusare blir alla brister i både städning och fix hemma mera uppenbara. Det här är också en dag då du gärna tar tag i projekt på balkong eller i trädgården. Har du inget utrymme ute så ser du till att ta med våren in istället.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen är du både nytta och nöje som ska klämmas in. Du vill gärna hinna med att träna, oavsett om det innebär en sport, ett besök på gymmet eller en rask promenad. Du har även vissa saker som är förknippade med ditt arbete som du vill hinna med. Glöm inte bort att ha lite kul mellan alla måsten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även söndagen blir lite av en tillbaka-till-naturen-dag. Du njuter gärna av en skogspromenad eller ett besök i en park. Om det är fint väder är du inte främmande för att grilla eller ta med dig en picknick ut. Skiner bara solen så struntar du i termometern.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir en dag då du gärna deltar i praktiska och kreativa aktiviteter. Det kan vara en hobby, pyssla med något hemma eller testa på en ny aktivitet som intresserat dig ett tag. Det viktiga är att du kan arbeta med händerna och släppa loss din skaparlust.

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir en härligt kreativ dag där du slänger dig in i olika projekt. Det här är också en dag då det passar bra att skämma bort sig lite extra. Den kan vara med något som du längtat efter eller bara en fin present till dig själv. Under dagen kommer en vän med överraskande nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Du får ett frestande erbjudande den här söndagen, men du tackar nej fast du vill tacka ja. Du är inte på rätt plats i livet just nu för att kunna ta dig an en sådan här utmaning på det sätt som du vill. Hellre än att göra något halvhjärtat så väntar du tills du har möjligheten att kunna ge allt du har.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en äldre släkting eller vän som du nästan aldrig har tid att höra av dig till eller besöka. Idag försöker du ändra på det genom att aktivt boka in en träff. Hen blir så glad när ni ses och du får också väldigt mycket positiv energi från era träffar. Kvällen handlar om ett löfte.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen blir kanske den mest avslappnande dagen på hela veckan. Du blir överraskad av nyheter eller av en närstående och det sätter lite guldkant på en ganska vanlig men mysig söndag. Mycket den här dagen handlar om att vara tillsammans med människor du älskar.

Skytten 22/11-21/12

Du har kommit till en punkt i ditt liv då det är dags att vända blad. Du känner instinktivt att du gett allt du kan och nu vill du vidare. Det här kan röra olika områden i livet men det som är gemensamt för alla är att för att du ska komma vidare måste du släppa taget om något eller någon.

Stenbocken 22/12-19/1

Även söndagen handlar om tempo och om att visa vad du kan. Men till skillnad från liknande tillfällen tidigare så ger du det du har men struntar lite i resultatet. Du tänker att resan dit är lika mycket värd som prestationen i sig själv. Den här dagen kan även bjuda på en trevlig liten flirt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill komma iform till sommaren och idag så försöker du sätta fasta rutiner kring både tränandet och maten. Vattumannen är passionerad och går in för saker med samma entusiasm som Skorpionen, men till skillnad från Skorpionen så tröttnar du oftast efter ett tag, det är därför du behöver ett schema att följa.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du ett unikt erbjudande och du vill tacka ja av hela ditt hjärta, men ditt förnuft säger ifrån. Det här är varken rätt tid eller plats för att hoppa på den här typen av verksamhet. Även om det svider i själen får du avstå, i alla fall för nu. Du kan få möjligheten igen lite längre fram.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons