Dagens horoskop lördag 27/4

26 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Är du ledig idag så tillbringar du så mycket tid du kan utomhus. Det blir en rolig och berikande dag där du gärna ger dig ut på äventyr utanför din vanliga komfortzon. Kvällen handlar om familj eller vänner. Du njuter av att umgås tillsammans.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det många bollar i luften. Du tycks vara uppbunden i en aktivitet med familjen eller ett evenemang av något slag. Även om det blir en rolig dag som går fort så har du lite dåligt samvete för saker som du borde ha gjort den här lördagen men som du inte hunnit med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar bokstavligen om att gräva i jorden med händerna. Du vill ut i naturen och smaka på våren. Har du en trädgård eller en utomhusplats så pysslar du gärna där. Kvällen handlar om att visa respekt för en person som är både äldre och mer erfaren än vad du är.

Kräftan 21/6-22/7

För att få som du vill idag måste du ta ut svängarna lite extra och våga lite mer. Kräftan är en försiktig general som sällan chansar, men just idag får du det bästa resultatet om du vågar tänka annorlunda. Kvällen handlar om vänner, om god mat och djupa samtal.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen kommer det in massor av positiv energi från eld och det gör att du får både orken och viljan att göra något speciellt av den här helgen. Vilka aktiviteter du än tar dig an så går du in i det du gör med 100%. Du visar precis hur passionerad du kan vara.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen handlar om att ta sig tid med dina närmaste. Det kan vara familj och i vissa fall vänner. Det blir en dag då du njuter av att omge dig med människor som känner dig utan och innan. Du behöver inte vara på något speciellt sätt, du bara är. Kvällen blir trevlig och bjuder på nyheter om en släkting.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om att ge bort något du sätter stort värde på. Det behöver inte vara ett föremål, det kan vara något mer personligt som privat information eller din tid. Du gör det här både för att du vill ge till någon som betyder mycket för dig men också för att du känner att du är skyldig hen något.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag känner du dig utvald eller blir utvald i något specifikt sammanhang. Det kan vara en tävling, att du får mer ansvar inom något på arbetet eller bara att du kanske blir bjuden på en fest eller middag av personer som är väldigt kräsna med vilka de umgås med. Du blir stolt och glad och du känner dig speciell.

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du komma dig iväg, antingen bara över dagen eller kanske hela helgen. Det handlar om att tänka nytt och få inspiration. Det här är något som du inte vill göra själv utan du tar med dig en person som förstår sig på ditt unika sätt att tänka. Tillsammans får ni en härlig dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Kraven på prestation och stressen är hög, men tack vare din insikt i torsdags så hanterar du hela situationen på ett föredömligt sätt. Du vet att nyckeln till att lyckas ligger i att ha kul, inte att oroa sig så mycket. Idag visar du hur mycket du mognat mentalt den senaste tiden.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du tillbringar en hel del tid utomhus och idag är inget undantag. Är vädret fint så kan det bli en heldag med utomhusaktiviteter, annars varvar du med att göra saker inne. Dagen handlar om familjen och om att aktivera er tillsammans. Det blir en härlig lördag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag hamnar du i en situation där du tvingas smpåprata med en helt främmande människa. Du inser att den här personen är både intressant och humoristisk, helt i din smak. Om du är modig kan du föreslå att ni ska ses igen annars kommer det bara bli ett trevligt minne av er spontana träff.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons