Dagens horoskop fredag 26/4

25 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en rejäl kontrast mot resten av veckan. Då känner du dig piggare och gladare än du gjort på länge. Det blir en trevlig och social dag där du gärna är utomhus. Det kan vara en promenad på lunchrasten eller någon aktivitet efter jobbet. Du njuter av att det är vår.

Oxen 20/4-20/5

Även fredagen bjuder på enkla men trevliga nöjen. På dagen så kan det vara mysfika på jobbet och lite skvaller över lunchen. Kvällen kan bjuda på en spontan AW eller bara fredagsmys med familjen. Hela dagen känns lugn och harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir en rolig och social dag där du aktivt söker sällskap både privat och på jobbet. Oavsett om du bestämmer en lunchdate eller bokar in en middag med dina vänner så blir dagen härligt avslappnad. En perfekt inledning på helgen med andra ord.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du ditt charmigaste och roligaste jag. Du utstrålar verkligen bus, glädje och livslust. Alla omkring dig rycks med din härliga energi och det gör det här till en riktigt bra avslutning på veckan. Kvällen handlar om nöjen men vänner eller familj. Kvällen bjuder även på en överraskning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en del utmaningar den här fredagen och då är det viktigt att du går in i dagen med rätt attityd. Är du negativ så kommer saker bli så mycket jobbigare än om du tar dig an dagen med självförtroende och en vilja att övervinna hinder. Kvällen ser trevlig och social ut.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har gått och väntat på vissa nyheter en längre tid och idag får du äntligen ett besked. Det kanske inte blir riktigt som du önskar, men du är ändå rätt så nöjd med vad du har åstadkommit. Små förändringar i rätt riktning är iallafall ett steg framåt.

Vågen 23/9-22/10

Idag kommer det in energi från eld i ditt horoskop och det livar upp dagen både arbetsmässigt och privat. Förutom att du blir på ett strålande gott humör så känner du att du orkar mer och därför kompenserar du lite för det du inte gjorde under torsdagen. Kvällen handlar om att släppa loss och ha kul.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag söker du dig till tryggheten. Det kan vara din partner, nära vänner eller din familj. Du har ett starkt behov av att ha människor och djur omkring dig som älskar dig kravlöst. Det blir en fin men ganska lugn dag. Arbetsmässigt undviker du alltför stora utmaningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir rolig, kreativ och väldigt inspirerande. Det här är en dag då du tar dina visioner till en punkt där det kan bli införlivade i det dagliga arbetet. Det är en process att ta sig från tanke till realitet, som tur är får du god hjälp på vägen. Kvällen blir riktigt kul, du möter många nya människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir varm, glad och social. Du har tagit ett steg tillbaka i ett visst sammanhang, men nu är du på plats igen och mottagandet blir översvallande. Du blir förvånad av hur mycket positiv feedback du får den här dagen. Kvällen bjuder på roliga nyheter och ett unikt erbjudande.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir en mysig dag då du både får mycket gjort och kan slappna av på kvällen tillsammans med kollegor eller vänner. Den här dagen handlar om att fira något eller någon. Det kan vara en person som presterat eller ett projekt som nyligen blivit klart.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter en förvirrande och känslomässigt stark vecka så blir fredagen iallafall lättsam om än annorlunda. Du får testa på nya uppgifter och bekanta dig med trevliga människor. Det här är en dag då du inte ska vara rädd för att följa din magkänsla och att våga vara impulsiv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons