Dagens horoskop torsdag 25/4

24 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag hanterar du ett känsligt ämne och det gäller att du sköter det med en fingertoppskänsla. Du brukar sällan ha tålamod med delikata problem, men idag tvingas du välja dina ord med omsorg för att inte röra upp känslor i onödan. Kvällen handlar om att röra på sig.

Oxen 20/4-20/5

Idag så är det bra energier i ditt horoskop och det gör dig glad och nöjd. Idag är en dag då du gärna är social med människorna omkring dig. Du har humor och värme och både kollegor och dina vänner vill gärna spendera tid med dig. Kvällen handlar om en familjemedlem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har ett negativt förhållande till en vän eller kollega och det här är den typen av destruktiva relationer som du borde avslutat för länge sedan. Tvillingen är i regel konflikträdd och undviker att konfrontera personer som kan bli arga eller ledsna. Idag inser du att det är bra för er båda om du faktiskt säger ifrån.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Efter all känslomässigt drama igår så blir torsdagen väldigt trevlig och lättsam. Du hinner kanske inte med allt som du har planerat, men det gör inte så mycket. Ibland kan du vara lite väl ambitiös så du mår bra av att sänka ribban lite. Kvällen handlar om minnen.

Lejonet 23/7-22/8

Idag väljer du att göra som du själv vill och det är inte en dag då du bör jobba i grupp. Du har Jungfruns envishet och Skorpionens förmåga att bara lita på sig själv. Om du får vara ifred blir det här en dag då du kan prestera utöver det vanliga, men då gäller det att ingen lägger sig i.

Jungfrun 23/8-22/9

Efter att ha tvingat se mindre sympatiska sidor hos dig själv så känner du dig renad och fylld av positiv energi. Ditt självförtroende är på topp och vissa kollegor kan se sig nästan som lite kaxig. Det finns ett starkt driv hos ditt tecken den här torsdagen.

Vågen 23/9-22/10

Efter några känslomässigt dränerande dagar så behöver du få lite lugn och ro. Idag kan du framstå som om du maskar eftersom du medvetet undviker tyngre och mer påfrestande arbetsuppgifter. Det handlar mer om att du saknar energin att ta tag i den här typen av jobb än om att du är lat.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Efter att ha låtit dina känslor styra de senaste dagarnas beslut beträffande din framtid så är det dags att du börjar tänka lite mer praktiskt. Många av dina idéer är väldigt innovativa och kan ge mycket på sikt, men du måste först kontrollera att det är en väg som du har råd att välja. Dagen handlar om ekonomi.

Skytten 22/11-21/12

På torsdagen tar du vara den möjlighet som öppnade upp sig under gårdagen. Genom att tänka nytt, fräscht och innovativt så lyckas du vända en motgång till framgång. Du är en riktig idéspruta när du vill och idag visar du prov på några av dina mest annorlunda idéer.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tvingas du se saker på nytt sätt och det är inte det enklaste när det gäller den förändringsfientliga Stenbocken. Trots att du avskyr att behöva tänka om så inser du att i det här fallet var det bara bra. Du lyckas lösa ett problem som du gått bet på en längre tid.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tvingar du undan dina känslor för att tänka praktiskt och vara väldigt logisk. Du utnyttjar din intelligens och dina intellektuella fördelar vilket kan irritera en kollega som känner sig nedtryckt. Problemet är inte ditt uppförande utan din kollegas bristande självförtroende.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter att allt kommit upp till ytan under gårdagen så behöver du tid att acceptera allt som hänt. Torsdagen blir en dag då du mentalt förlikar dig både med dina brister och dina styrkor. Du accepterar dig själv för den du är. Kvällen bjuder på rolig träning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons