Dagens horoskop onsdag 24/4

23 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det Fullmåne och det påverkar dig på ett djupare plan. Vanligtvis brukar Månen stå för nystart och ett driv framåt, men idag handlar det mer om att titta djupt inom sig och försöka förstå vem du är och vart du är på väg. En samtal kan bli en väckarklocka för din del.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det Fullmåne och det kan påverka dig mer än du tror. Du brukar ofta sova lite illa i samband med Fullmåne, men idag så är även ditt humör konstigt. Bli inte förvånad om du gör något som du aldrig brukar göra, du styrs av dina känslor idag och då kan vad som helst hända.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är Fullmåne i Skorpionens tecken och det plockar fram din sensuella sida. Du blir mer flirtig och utåtagerande. Du kanske inte ens märker av att du är så annorlunda, men det gör din omgivning. Hela du utstrålar självförtroende och en jordnära karisma.

Kräftan 21/6-22/7

Det är Fulklmåne och som alltid så drabbar den dig ordentligt. Idag är det känslorna som åker berg och dalbana. Skorpionen sätter dig i kontakt med ditt innersta och tvingar dig att konfrontera demoner som du stuvat undan för länge sedan. Det positiva är att den här dagen fungerar som en reningsprocess för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fullmånen i Skorpionen påverkar dig genom att du får svårigheter att knyta an till händelser, uppgifter eller personer. Du känner att du inte riktigt är på samma bana som omvärlden utan att du står lite utanför och undrar vad det är som händer. Det är en märklig upplevelse.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en tuff men utvecklande onsdag. Fullmånen tvingar dig att gräva djupt inom dig och ta kontakt med dina innersta tankar och känslor. Det här är delar av dig själv som du gömmer, inte bara för omvärlden utan även för dig själv. Det är väldigt terapeutiskt att tvingas konfrontera sina dolda sidor.

Vågen 23/9-22/10

Du inledde en process där du kommer i kontakt med dina känslor och den processen når sin kulmen idag. Du plockar fram frågor som rör både nuet och framtiden. Här tänker du mer kring hur du känner än på vad som är praktiskt. Du fattar beslut med hjärtat snarare än med huvudet.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det Fullmåne i ditt egna tecken och det blir en turbulent dag där du kastar mycket av det gamla åt sidan för att ge plats och nya lite mer kreativa tankar. Många frågor rör det basala i ditt liv som arbete, boende och eventuella studier. Du tänker om och du tänker nytt.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen börjar med ett scenario och slutar med något helt annat. Det här är en dag som bjuder på en annorlunda resa. Idag så blir ordspråket “när en dörr stängs så öppnas ett fönster” väldigt påtagligt. När saker går åt skogen så öppnar det upp för helt andra möjligheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är Fullmåne i Skorpionens tecken och då sätts alla regler ur spel. Mångalen får en ny betydelse och det märker du på människorna omkring dig. Två kollegor uppför sig som bortskämda barn och du hamnar i kläm. Som tur är så påverkas du inte lika mycket av Månen utan du kan agera den vuxna i sällskapet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fullmånens styrka överraskar dig ordentligt den här onsdagen. Du är inte van vid att känna så mycket så plötsligt. Det kan handla om allt från kärlek till hat. Varje känsla intensifieras och får dig att reagera starkt. En märklig men samtidigt lärorik dag. Du tvingas att agera på dina känslor.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag kommer alla dolda känslor upp till ytan och det orsakar kaos i ditt liv. Allt som du inte velat erkänna, ens för dig själv blir plötsligt uppenbart för både dig och din omgivning. Det kan vara mycket att tvingas konfrontera hela sitt register av tankar och känslor, men samtidigt är det väldigt renande att göra det.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons