Dagens horoskop måndag 22/4

21 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en dag då du försöker få två personer som du känner att prata vuxet med varandra. Det här kan vara kollegor, familjemedlemmar eller vänner. Det här är människor som betyder mycket för dig och du mår dåligt av att de inte kan hålla sams.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du en yngre familjemedlem eller kollega som testar ditt tålamod. Oxen brukar sällan blir upprörd, men just den här personen vet vilka knappar hen ska trycka på för att irritera dig. Tänk på att du är äldre och troligtvis mer förståndig så agera därefter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en härlig inledning på veckan. Du känner dig i balans och du blir inte störd oavsett om det är problem på jobbet eller bråk hemma. Du hanterar den här typen av motgångar med en massa positivt tänkande och en härlig energi. Kvällen handlar om nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som sällan säger nej och det finns personer som gärna utnyttjar det. Idag ska du säga stopp om det blir för mycket. Sluta vara snäll och börja tänka på dig själv istället. Du ogillar att vara egoistisk men ibland är det bra att prioritera sina egna önskningar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en liten oro i ditt tecken den här dagen och det gör att du undviker risker av alla slag vilket är ovanligt för det modiga Lejonet. Det är som om du känner på dig att något är på väg hända, men du vet inte riktigt vad. Just nu har du en stark intuition.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns ett lugn och en harmoni över ditt tecken så här i början av veckan. Under måndagen knyter du ihop lösa trådar. Det blir en dag då du fullföljer olika projekt, fixar de sista detaljerna och gör allt det där finliret som du är så bra på. Under dagen kan en kollega ge dig en fin komplimang.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir en dag då du har svårt att komma igång med saker. Du verkar ha avslutat en hel del uppgifter under förra veckan och nu vet du inte riktigt vart du ska börja. Den här dagen handlar också om ett eller flera beslut som rör din närmaste framtid.

Skorpionen 23/10-21/11

Redan under måndagen känner du instinktivt att det här inte är en vanlig vecka. Det är så mycket som händer inom dig och du kan inte riktigt kontrollera alla dina känslor. Arbetsmässigt är det en lugn inledning på veckan och det är du tacksam för.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period då du har en massa kreativa idéer och visioner, men just idag orkar du inte riktigt ta tag i dem. Du kan ha en allmän energidipp men det kan också vara så att du inte är riktigt frisk. Kanske känner du av pollen eller har en vårförkylning som spökar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket du ska hinna med den här måndagen och risken är att du stressar upp dig på bekostnad av effektivitet. Som Stenbock funkar du dåligt när stressen blir för hög, du stänger av din organiserade sida och tenderar att springa som en yr höna. Gör listor och följ dem, det funkar bäst för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder måndagen med ganska mycket irritation. Du har en kollega som ofta tänker fel men aldrig medger sina misstag vilket resulterar i en hel del onödigt arbete för er övriga. Kvällen handlar om att backa upp en vän när hen hamnar i en diskussion.

Fiskarna 19/2-20/3

Mycket den här måndagen handlar om rutiner och göra saker på samma sätt som alltid. Du blir lätt uttråkad när saker blir för vardagliga och då tenderar dina tankar att vandra iväg. Se bara upp så att du inte missar något som borde sitta i din ryggrad.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons