Dagens horoskop söndag 21/4

20 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndagen vill du gärna träffa vänner eller släkt. Du är social och har ett behov av att se människor omkring dig. Oavsett om du droppar förbi en äldre släkting på en fika eller tar en shoppingtur med en kompis så blir det en riktigt mysig dag. Kvällen handlar om nyheter av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Idag känner du dig inte riktigt bra. Du har kanske ont i kroppen eller är allmänt utmattad. Lyssna på din kropp och ställ in planer om du har många aktiviteter inplanerade. Oxen är i regel väldigt mån om att hålla sina löften om du har bestämt något, men ibland förändras förutsättningarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att träna och komma i form. Har du möjlighet så sover du länge den här dagen. Om du inte får sova ut så kommer du inte orka ge allt på det aktiviteter som du planerat in. Den här dagen bjuder även på ny information angående en investering som du funderar på att göra.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir lite rolig men utmanande på olika sätt. Du har en förmåga att vara lite bekväm, särskilt när du är ledig men idag så utmanas du på flera olika sätt och för att klara av de här utmaningarna måste du kliva ur din komfortzon.Kvällen blir inspirerande och social.

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen består av en kombination av aktivitet och vila. Du jobbar gärna med kroppen idag oavsett om det är på gymmet eller om du är ute och joggar. Du har en del saker som du bör hinna med i hemmet så du försöker fördela jobb och vila jämt över dagen. Kvällen handlar om vilseledande information.

Jungfrun 23/8-22/9

Efter att ha funderat en hel del under gårdagen så känns livet lite enklare idag. När man fattar ett beslut så är vägen dit jobbigare än själva beslutet oavsett vad det blir. Oftast känns det bra när man väl bestämt sig och det är så du känner idag. En bra dag att umgås med vänner.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du hamnar mellan två grälande parter idag och det tycker det är jättejobbigt eftersom båda vill att du ska ta deras parti. Vågen tycker inte om att välja sida, särskilt inte när det är två bra vänner som inte kan hålla sams. Idag tar du ett ovanligt initiativ för att få slut på det här bråket.

Skorpionen 23/10-21/11

Efter att ha gjort justeringar i din ekonomi kan du börja göra lite mer seriösa efterforskningar kring en dröm du har. Det kan vara en långresa, men det kan också röra sig om ett boende, ett företag eller en investering i dig själv. Idag får du ett bra råd från en äldre släkting.

Skytten 22/11-21/12

Idag blir du väldigt överraskad av en persons sätt att agera. Hen vill att du ska se hen och tar till en minst sagt okonventionell metod. Du är en person som blir charmad av den här typen av uppvaktning, oavsett om det rör vänskap eller romantik. Kvällen bjuder på ett härligt möte.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om återhämtning och vila. Du gör så lite som möjligt när det kommer till fysisk aktivitet men du planerar gärna framåt i tiden. Du har planer inför hösten som kräver en viss insats redan nu. På kvällen går du gärna en promenad.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen fokuserar på vila och återhämtning. Det här är en dag då du skämmer bort dig själv med mat du gillar och personer du uppskattar. Du tar det lugnt oavsett vilka aktiviteter du väljer att delta i. Det här är ingen dag som du stressar, du behöver en möjlighet att ladda batterierna.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir en glad, social och avslappnad dag där du laddar batterierna tillsammans med vänner eller familj. Du gör inte så mycket den här dagen, men just bristen på aktivitet är bra för dig. Du behöver tid för både kroppen och sinnet att få landa i nuet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons