Dagens horoskop lördag 20/4

19 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det är vår i luften och det färgar av sig på ditt humör. Du är ovanligt pigg och glad den här lördagen och du tillbringar så mycket tid det går utomhus. Våren ger dig energi och du njuter ännu mer om solen tittar fram. Du liksom de andra teckenna födda på våren så älskar den här årstiden extra mycket.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen gör du gärna en utflykt tillsammans med familjen eller din partner. Mycket handlar om att titta på nya miljöer och fundera över framtiden. Kanske går du i hus eller torpardrömmar. Eftermiddagen bjuder på ett spontant besök hos en vän eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag kan du varra bortbjden, bjuda på fest eller kanske gå ut med vänner. Hela dagen kretsar kring kvällens nöjen. Du gillar att ta dig tid att förbereda dig. Förberedelserna är nästan lika viktiga som själva kvällen. Det blir en härlig lördag, men en väldigt sen kväll.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om friheten att göra egna val och att slippa ta hänsyn till alla andra. Du har sällan den här lyxen så unna dig verkligen en dag då du hittar på något kul. En utflykt, testa en ny sport eller varför inte ge dig ut på ett litet äventyr, våga vara impulsiv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har haft en fråga som du har svårt att få svar på, men idag så får du den sista pusselbiten i den här gåtan och bilden börjar att klarna. Du tycker det är roligt att lägga dig i saker som du egentligen inte har med att göra. Lejonet är nyfiken av naturen. Kvällen blir givande på stillsamt sätt.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag försöker du tänka lite längre. Du har känt att du måste fatta ett beslut men inte varit mogen att ta det än, men idag känner du att tiden rinner iväg och att du måste bestämma dig. Tack vare informationen som du samlat ihop under veckan så vet du vilket håll du vill gå åt..

Vågen 23/9-22/10

På lördagen får du en möjlighet att vila upp dig ordentligt. Oftast är det full fart i ditt liv, oavsett om det är vardag eller helg. Du är en uppskattad familjemedlem och en populär vän så det är många som drar i dig. Idag är du ovanligt fri så utnyttja det till att göra något bara för dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Under lördagen tittar du över din ekonomi. Du är lite dålig på att spara, men du vet hur du ska göra för att lura dig själv att lägga undan mer pengar utan att du märker av det. Det handlar om att pengarna försvinner in på kontot direkt efter lön. Kvällen bjuder på en välkommen överraskning.

Skytten 22/11-21/12

Lördagen knyter an till fredagens återträff. Där fanns en person som inte var med, någon som du faktiskt saknar. Idag hör du av dig till hen och din impulsivitet ger utdelning. Hen har tänkt på dig lika mycket som du på hen. Kvällen blir väldigt givande.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag går du all in, du vill visa att du ger hundra procent i allt du gör, särskilt idag när det finns någon du vill imponera på. Din insats är verkligen något att vara stolt över, när du ger allt så finns det inget som du inte klarar. Kvällen handlar om gemenskap och skratt.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du ute en hel del, antingen med familjen eller en familjemedlem. Du rör på dig en hel del den här dagen och det gör både kropp och själ gott att komma ut i naturen. Kvällen handlar antingen om hemmamys eller en trevlig middag tillsammans med vänner och bekanta.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag sätter du ribban högt. Du vill imponera och då gäller det att leverera. Du kan vara väldigt ambitiös när du vill, men för det mesta så är du inte så mycket för att imponera på andra. Idag är det annorlunda, det finns någon som du vill ska titta på dig på ett nytt sätt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons