Dagens horoskop fredag 19/4

18 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är inte en person som gillar att peta i saker och gå in på detaljnivå, men idag är det viktigt att göra rätt. Du tvingar dig själv att dra ned på tempot så att du inte slarvar över vissa detaljer bara för att du tappar tålamodet. Kvällen ser trevlig ut. Du har en hel del roliga aktiviteter på gång.

Oxen 20/4-20/5

Du är på toppenhumör den här fredagen och du vill bryta dina vanliga rutiner. Det kan vara genom att ta en AW efter jobbet eller att komma ut i skogen en timme eller två. Just nu njuter du lite extra av att vara utomhus. Våren ger dig både energi och inspiration.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir en lugn och skön dag där fokus ligger på det sociala. Du hinner kanske inte så mycket som du tänkt dig på jobbet, men du har trevligt och det är också viktigt. Kvällen handlar om att slappna av tillsammans med människor du står nära. Det blir ett riktigt fredagsmys.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag testar du något nytt och det går förvånansvärt bra. Du är väldigt lättlärd när du väl fokuserar men ditt problem är att du ofta tappar koncentrationen och börjar tänka på annat. Idag kan en ny kollega söka kontakt med dig. Du blir både smickrad och förvånad.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en trevlig fredag där du passar på att shoppa en del. Du har näsa för fynd och du använder den till att hitta saker som du egentligen inte behöver. Även om det är en bra produkt till ett fantastiskt pris så bör du inte handla om du inte behöver den. Kvällen handlar om god mat och socialt umgänge.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag bubblar du av glädje och energi. Det finns inga utmaningar som är för stora eller problem som inte går att lösa den här dagen. Du lägger upp arbetet på ett bra sätt, utan att stressa får du en massa saker färdiga. Kvällen blir rolig, särskilt om du är lite spontan.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du verkligen få din omgivning att må bra. Det finns få personer som kan vara så stöttande som en Våg och idag peppar du både kollegor och familjemedlemmar. Det blir en rolig dag som bjuder på skratt och en del dråpliga situationer. Kvällen handlar främst om nöjen och vänner.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en härlig och inspirerande fredag där du tar många bra initiativ. Du är med i alla diskussioner och du är frikostig med dina åsikter. Det finns få personer som kan vara både övertygande och så charmiga på samma gång att dina kollegor inte bryr sig om att de blir manipulerade. Kvällen handlar om nöjen.

Skytten 22/11-21/12

Även fredagen handlar om samma projekt som du hållit på med ett tag. Idag utvecklar du både de idéer du har och de strukturer du skapat ytterligare ett steg. Du får hjälp och inspiration av en person som sitter på en gedigen erfarenhet. Kvällen tycks bjuda på en återträff av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om en flirt och om pirrande känslor även om allt fortfarande är nytt och egentligen inte så allvarligt. Du är dålig på att flirta, men personen i fråga vet exakt hur man gör och du är snabb att lära dig. Kvällen kan bjuda på en trevlig middag tillsammans med en vän.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det fram och tillbaka som gäller. Du åker hit och dit och hjälper till så gott du kan. Om du arbetar kan det vara något inom jobbet som trasslar och som kräver en utomstående kompetens. Privat verkar du engagera dig i ett volontäruppdrag.

Fiskarna 19/2-20/3

Även fredagen handlar om att vara noggrann och om att följa reglerna, något du inte är jättebra på. Du tvingar dig själv att sakta ned tempot och dubbelkolla saker bara för att vara på den säkra sidan. Kvällen handlar om ett löfte till en yngre person. Hen vill att du infriar det så fort som möjligt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons