Dagens horoskop torsdag 18/4

17 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen diskuteras det mycket budget och ekonomi. Du har en del bra åsikter och du är en person som man lyssnar på. Du tycker att det är skönt att kunna påverka. Det här är också en dag då du aktivt tar på dig mer ansvar för ett specifikt område.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen passar du på att skaffa dig inspiration utanför din arbetsplats. Det kan vara genom studiebesök eller något så enkelt som att byta lunchmiljö. En längre lunch med en kollega kan få dig att se på både problem och dina idéer på ett nytt sätt. Kvällen bjuder på utomhusaktiviteter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du imponerar mer än du vet om på en kollega eller bekant och hen ger dig en komplimang som värmer ända in i själen. Det du tycker är extra kul är att du får beröm för något du har kämpat med, inte ett yttre attribut. Kvällen bjuder på variation och aktivitet.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du överraska en vän som du bryr dig mycket om och som alltid finns där för dig. Hen blir rörd och glad av din omtanke. I övrigt en dag som till stor del handlar om att vara exakt och att inte hoppa över detaljer. Kvällen blir rolig och fartfylld.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag undviker du frågor som rör ekonomin, särskilt om det handlar om dina egna pengar. Du har dåligt samvete över att du lever lite väl gott när du egentligen borde spara mer. Lejonet har ett slösaktigt drag som ofta kan ställa till med bekymmer. Du älskar helt enkelt både kvalitet och lyx.

Jungfrun 23/8-22/9

Torsdagen blir en bra dag där du har massor av idéer och nästan lika mycket energi. Du sätter igång en massa projekt, men till skillnad från Väduren så avslutar du ett och ett systematiskt. Jungfrun avskyr oreda och lösa trådar. Kvällen blir lite utmanande men väldigt kul.

Vågen 23/9-22/10

Idag låter du din kreativitet få blomma ut ordentligt. Det blir en härlig dag som bjuder på varierande nöjen men också på en hel del hårt arbete. Idag träffar du en person som du inte sett på många år och det blir en rejäl överraskning. Hen påverkar dig mer än du vill erkänna.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag tar du ett steg tillbaka för att få ett annorlunda perspektiv på ett problem som irriterat dig en tid. Du inser plötsligt att en del av problemet är du själv och det blir något av en aha-upplevelse. Från att inte kunnat påverka situationen så kan du plötsligt förändra vissa faktorer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag går Månen in i Oxens tecken och det hjälper dig att skapa ramar och struktur i ett projekt som du håller på med. Jordens lugnande inverkan på ditt heta temperament och din impulsivitet gör det här till en riktigt bra och utvecklande dag. Kvällen blir fysiskt aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag prioriterar du vänner och familj framför arbetet. Det blir en dag som fokuserar på gemensamma aktiviteter och vänskap. En härlig nyhet som främst rör en anhörig piggar upp eftermiddagen. Det här är något som ni alla gått och väntat på.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du kommit fram till vad du vill och inte vill när det gäller en viss investering. Du diskuterar och funderar tillsammans med en familjemedlem som också kommer att påverkas av det här. Det blir en rolig och livlig diskussion där många för och nackdelar lyfts.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en fas i ditt projekt där du inte får sväva ut, du måste följa rutinerna ordentligt. Det här är något du tycker är döden. Du vill vara kreativ på jobbet och du omtolkar gärna regler och förordningar så att de passar dig bättre. Gör inte det idag, då kommer du bara få extra jobb.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons