Dagens horoskop onsdag 17/4

16 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du väldigt ivrig att beta av mycket på jobbet. Dels verkar det som du har planer för slutet av veckan så du behöver ligga bra till och dels så tycker du att det är skönt att kunna rikta din överskottsenergi mot ett produktivt område. Kvällen bjuder på ett trevligt sms eller samtal.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra blandning den här onsdagen. Du både jobbar hårt och har tid att vara social och ta det lite lugnare mellan varven. Just den här kombinationen av aktivitet och vila passar Oxen extra bra. På kvällen tar du gärna en längre promenad med en vän eller kanske ett djur.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag lägger du gärna allt teoretiskt pappersarbete åt sidan och jobbar mer med kroppen. Du trivs särskilt bra om du kan köra på utan att behöva tänka så mycket. Hårt fysiskt arbete passar dig bra den här dagen. Har du inte den möjligheten kanske du försöker komma iväg och träna på lunchen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen är du väldigt harmonisk. En kollega försöker aktivt att irritera dig, men det bryr du dig inte om. Under dagen kan en vän anförtro dig en hemlighet som du egentligen inte vill veta. Du är inte bra på att hålla tyst när det kommer till den här typen av information.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en trevlig och omväxlande dag som väntar. En ny kollega visar sig ha samma humor som du har och du har äntligen hittat någon som du kan skratta tillsammans med. Under den här dagen tar du flera bra initiativ och du känner att du är på gång att göra något riktigt bra på jobbet.

Jungfrun 23/8-22/9

Du får ganska tuff kritik från en chef, men du sväljer den och lyckas hitta det positiva i det hen säger. Ditt mogna beteende imponerar på din chef och du kan räkna med att hen är mer välvilligt inställd till dig framöver. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Idag krävs det livlig fantasi och bra energi för att ta sig igenom dagens utmaningar. Du måste lösa problem genom att tänka annorlunda. Du får hjälp av en kollega som är mer praktiskt lagd än vad du är. Under eftermiddagen vill du gärna ge lite tillbaka till hen, så du hjälper hen med något du är bra på.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även onsdagen innehåller mycket positiv energi och det hjälper dig att sätta rutiner kring de projekt som du dragit igång. Du är sprudlande glad idag och du lyckas charma en kollega eller kund utan att du ens märker det. Under eftermiddagen kan du få en fin komplimang.

Skytten 22/11-21/12

Idag blir du erbjuden att testa en aktivitet som du varit nyfiken på länge. Du vill inte gå ensam så du försöker dra med en vän som inte är lika entusiastisk som du. Kanske skulle du ha roligare om du faktiskt gick själv, det är ett unikt tillfälle att träffa nya människor med samma intressen som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det problemlösning som gäller och den här typen av dilemman hanteras bäst i grupp. Flera personer gör att det finns mer kunskap och större erfarenhet att tillgå. På många sätt blir det både en lärorik och givande dag, även om den bitvis kan upplevas som frustrerande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Även onsdagen handlar om positiv energi och viljan att driva ett projekt framåt. Just nu är det väldigt mycket vilja i ditt horoskop vilket är viktigt eftersom ditt projekt är i det skeendet då saker går väldigt långsamt framåt. Kvällen handlar om en laginsats.

Fiskarna 19/2-20/3

Du behöver göra en del investeringar i hemmet och idag är en bra dag att göra dem. Du är ambitiös och smaksäker samtidigt som du har en unik näsa för fynd. Under dagen kan du också uppleva att du står och stampar med en arbetsuppgift som du aldrig blir klar med.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons