Dagens horoskop tisdag 16/4

15 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även under tisdagen fokuserar du mycket på privata relationer. Det kan vara familj, din partner eller väldigt nära vänner. Det här är en dag då delar av din arbetstid går åt till att prata med de här personerna. Kvällen handlar om att träffa din familj och öppet diskutera det som tynger dig.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen är det mycket på arbetet. Du håller på att dra igång ett nytt projekt och ändrar på rutiner vilket måste få ta både din tid och ditt tålamod i anspråk. Den här dagen händer det mycket roligt på jobbet. Kvällen fokuserar på vänskap, nöjen och lite skvaller.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en kollega som alltid försöker tänja på regler och gränser. Du har stört dig på den här personen en längre tid men idag gör hen något som får ditt tålamod att rinna över. Kanske är det bra om du rensar luften mellan er. Ibland kan ett rejält gräl eller en diskussion göra susen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du diskuterar livligt idag och du har starka åsikter, särskilt när det rör en viss fråga som ligger dig varmt om hjärtat. Det är väldigt lätt att trigga dig idag och en kollega vet precis vilka knappar hen ska trycka på för att göra dig lite galen. Kvällen blir rolig och spontan.

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen eskalerar konflikten i hemmet och det kan vara så att du höjer rösten mer än en gång. Du ogillar att gräla, men hen vet vilka knappar hen ska trycka på för att få dig att se rött. Ni två skulle behöva en utomstående som kan se objektivt på situationen och som medlar mellan er.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag får du en speciell uppgift och du vet att du måste leverera. Du har ögonen på dig och det kan göra dig lite obekväm samtidigt som du är smickrad över förtroendet. Kvällen handlar om att tänka praktiskt och agera moget i en lite jobbig situation.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen tar du tag i ett projekt som är väldigt petigt och det kan hända att du slänger en och annan sak i väggen innan du är klar. Du brukar inte ha det här humöret eller bristande tålamodet, men just nu påverkas du av eld och det gör dig mer lämpad för uppgifter som går fort och som ger resultat.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag har du mycket energi i ditt horoskop och det hjälper dig att hitta viljan att dra igång nya projekt. Du behöver det här drivet eftersom du den senaste tiden dragit dig för att påbörja saker som du vet är jobbiga. Kvällen handlar om en vän som trycker på en öm punkt. Hen vill få dig att reagera.

Skytten 22/11-21/12

Du kan ha inställningen att vill man få något gjort så gör man det själv. Det här kan bli jobbigt i längden eftersom du tar på dig alldeles för mycket ansvar för saker som andra borde göra. Idag ska du öva dig på att delegera och låta dina kollegor sköta sitt. Kvällen handlar om ett djur eller ett barn.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen går i samma rasande tempo som måndagen. Du har en klar plan för att nå dit du vill och då är du nästan ostoppbar, i alla fall om du har orken. Idag får du även höra goda nyheter som hjälper dig att planera framåt. Kvällen bjuder på hård träning som ger ett bra resultat.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen kommer det in eld i ditt horoskop och det gör att du får mer energi och driv. Idag finns det risk att du argumenterar på gränsen till grälar med en kollega som du tycker är rätt så trög. Den här personen har mycket åsikter men nästan allt hen säger baseras på gissningar.

Fiskarna 19/2-20/3

På tisdagen kommer det in eld i ditt horoskop och ambitionsnivån stiger men orken fattas. Du vill mer än du orkar och det kan vara frustrerande. Var snäll mot dig själv, om din kropp säger nej så beror det antagligen på att du är rätt så slutkörd. Lyssna på din kropp.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons