Dagens horoskop måndag 15/4

14 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med Månen i Kräftans tecken. Det här är en dag då familjen är i fokus . Du prioriterar till och med bort aktiviteter för att få tid att umgås med dina nära och kära. Du har ett dilemma eller ett lite större problem som din familj hjälper dig att lösa.

Oxen 20/4-20/5

Du har massor av energi de inledande dagarna den här veckan. Även om måndagen fokuserar mer på att hjälpa en vän som har det tufft så ser du till att få igång flera projekt i och utanför hemmet. Idag får du även nyheter som rör en investering.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag kanske du testar nya arbetsuppgifter eller har en introduktion till ett nytt system. Du är lite försiktig i början eftersom du avskyr att framstå som dum. Du vill inte ställa frågor i onödan. En kollega tar på sig rollen att vara den frågvise och du kan luta dig tillbaka och lyssna på svaren.

Kräftan 21/6-22/7

Med Månen i ditt eget tecken kan du bli lite extra känslig i början av veckan. Under måndagen har du både nära till skratt och gråt. Under dagen ska du undvika uppgifter som är utmanande eller kräver alltför mycket tålamod. Ditt fokus är inte på topp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med en lite svajig relation i hemmet. Du har en familjemedlem som du ofta blir irriterad på, främst för att ni inte ser saker på samma sätt. Både du och hen är dåliga på att kompromissa och din familjemedlem är dessutom extremt envis. Kvällen bjuder på aktivitet i form av sport.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du en förmåga att lägga dig i saker som du inte har med att göra. Det kan röra sig om allt från något dina chefer försöker hålla hemligt till något som en vän anser är privat. Jungfrun är utmärkt på att snoka, särskilt när din nyfikenhet är väckt eller när det gäller saker som du tror kommer att påverka dig.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du irriterad och tappar tålamodet vid minsta motgång. Det kan handla om för lite sömn men också om att du grubblar över en situation som ligger utom räckhåll för dig att påverka. Försök undvika arbetsuppgifter som du inte är så säker på. Kvällen handlar om att hjälpa en vän.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med massor av vatten i ditt horoskop vilket kan vara bra i situationer där du behöver vara flexibel. Det du inte hanterar lika bra är kritik, oavsett om den är befogad eller inte. Du är väldigt känslig idag, särskilt när det handlar om ditt arbete.

Skytten 22/11-21/12

Skytten gillar att vara den som bestämmer, men inte idag. Idag föredrar du att bli tillsagd vad du ska göra och sedan utföra uppgiften. Du har så mycket tankar som snurrar i huvudet att du inte orkar tänka på jobbet. På det här sättet får du gott om tid att reda ut ditt problem.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen har du höga ambitioner. Du vill mycket och du har energi att genomföra dina planer. Stenbocken är väldigt ambitiös och ställer höga krav på sig själv, men du gillar känslan du får när du slitit hårt och det ger resultat. Kvällen handlar om ett mål som du har satt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen har du ett rejält motstånd mot nästan allt. Du vill verkligen ingenting, men du vet också att ditt motstånd är övergående så du biter ihop och gör det du ska. Kvällen handlar om utomhusaktivitet tillsammans med en familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du stressar inte den här måndagen. Oavsett hur mycket du har att göra och hur många personer omkring dig som är uppjagade så håller du ett jämnt och ganska lågt tempo genom hela dagen. Du är inne lite i en bubbla där inget kommer åt dig, vilket är rätt så skönt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons