Dagens horoskop söndag 14/4

13 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag så känner du dig mer harmonisk än du gjort på länge. Trots en lite annorlunda vecka så tycker du att du har hittat en bra balans mellan jobbet och ditt privatliv. Den här balansen ger dig bättre sömn på nätterna och lättare att koppla ifrån arbetet när du är ledig.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att skapa rutiner i familjen där ni prioriterar att vara med varandra. Oavsett om det är middag, en fika eller att ni spelar spel eller lägger pussel ihop så handlar det om ha kul tillsammans. Kvällen fokuserar på att planera veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter att ha tvingat dig att bestämma dig igår så känns livet mycket enklare. Ofta mår man sämre när man inte har bestämt sig än när man väl gjort ett val, oavsett vilken väg du går. Dagen handlar om att göra något snällt för dig själv, du förtjänar att bli lite bortskämd.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen fokuserar också på familjen men då kanske på dina närmaste istället. Det blir en mysig dag där du med fördel kan göra saker tillsammans med barn och djur. Du är lekfull, glad och påhittig, något som tilltalar den yngre målgruppen. Ta fram barnet i dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen passar bra till jordnära utomhusaktiviteter. Är vädret fint kan du kanske börjar pyssla i trädgården eller fixa på balkongen. Du kan också tänkas delta i en gruppaktivitet såsom gårdsstädning eller volontärarbete vid något idrottsevenemang.

Jungfrun 23/8-22/9

På söndagen tar du nya tag igen. Du försöker att tänka lite annorlunda för att det ska bli roligare att vara nyttig och hälsosam. Som de flesta jordtecken har Jungfrun mycket lättare att falla för osunda frestelser än att bejaka det som främjar din hälsa, du tycker ofta att nyttigt är lika med tråkigt.

Vågen 23/9-22/10

Även söndagen handlar om äventyr och att upptäcka nya saker. Det blir en rolig dag där du är öppen för annorlunda upplevelser och intressanta möten. Vågen kan vara väldigt social och börja småprata med en främling utan problem, något dina vänner kan tycka är lite jobbigt.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen handlar främst om att ta tag i en konflikt i hemmet. Både du och din familj är bra på att tiga ihjäl problemen, men du vet att det bara är en tillfällig respit. Om du inte gör något åt situationen nu så kommer problemet att komma tillbaka och då blir det ännu svårare att lösa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det din dag. Du har gått och längtat efter något, det kan vara en sak, något du vill göra eller en person som du vill träffa. Söndagen handlar helt och fullt om dig och dina behov. Unna dig det du längtat efter och se till att njuta av dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kombinerar du något som du måste göra med något som du tycker är roligt. Att göra lite av varje passar dig bra eftersom du trivs med krav på dig själv samtidigt som du kan behöva komma ifrån alla måsten en stund. Kvällen bjuder på roliga nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen passar du på att följa med en familjemedlem som behöver lite extra stöd. Du finns alltid där för den här personen och hen räknar med dig. Du vet att du kanske borde ta ett steg tillbaka för att personen ifråga ska kunna växa lite mer, men du har svårt att släppa taget.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det dags att ta tag i ekonomin. Du har mycket som du behöver gå igenom. Det handlar om allt från vardagliga ekonomiska beslut till en långsiktig budget. Oftast tycker Fiskar att ekonomi är lite tråkig, men om du har ett klart mål så blir det plötsligt roligare.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons