Dagens horoskop lördag 13/4

12 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om tålamod med en familjemedlem som kan gå dig på nerverna ibland. Hen är inne i en frigörningsprocess och mycket av hens agerande går ut över er relation. Det är alltid lättare att testa gränser med någon som du är bekväm med och det är just vad den här personen gör.

Oxen 20/4-20/5

Det är mycket som händer i ditt liv just nu och det gör det viktigt att prioritera tid med familjen. Ofta när det ni alla har fullt upp så blir det ingen tid över till kvalitetstid tillsammans, det här är något som du vill ändra på. Även om alla i familjen är upptagna så ser du till att göra något tillsammans idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Du står inför ett vägval i ditt privatliv och det är något som upptar dina tankar den här lördagen. Du har insett att du måste fatta ett beslut hur svårt det än är. Du brukar inte ha problem med att bestämma dig, men efter den här veckan så känner du en viss beslutsångest.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det är mycket möjligt att du inte hann träffa så många ur familjen eller släkten som du hade önskat under påsken. Idag har du möjligheten att göra något spontant, som att åka och fika hos någon som bor lite längre bort. Du mår bra av att både träffa släkten och miljöombytet.

Lejonet 23/7-22/8

Du går in i dagar där du mår som bäst när du spenderar tid utomhus. Just nu är du social och tycker det är kul att umgås i grupp. Du söker dig till aktiviteter som involverar flera personer samtidigt, det kan vara allt från idrott till en kurs av något slag. Du är kreativ och påhittig vilket märks på de aktiviteter du väljer.

Jungfrun 23/8-22/9

Hela våren har du arbetat med att skapa nya goda vanor, men idag fastnar du i gamla hjulspår igen och plötsligt gör du allt som du lovat dig själv att undvika. Blir inte ledsen för det här temporära bakslaget, alla har sämre dagar så det gäller bara att inte ge upp på längre sikt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

På lördagen försöker du komma en bit från hemmet. Det kan vara en kortare resa, bara en busstur till en annan kommun eller en utflykt med familjen. Det viktiga idag är att uppleva något nytt och annorlunda. Du vill komma tillbaka från helgen och känna dig full av inspiration.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du fullbokad. Som vanligt när du är ledig så ser du till att planera in många aktiviteter. Skorpionen tycker inte om att göra någonting. Du vill vara aktiv, särskilt om du är lite yngre. Ett förslag från en vän kan verka lockande, men om du hänger med hen kommer du att missa något som är ännu roligare.

Skytten 22/11-21/12

Du bråkar mycket med en familjemedlem och idag är det på tiden att du reder ut vad det är som inte funkar mellan er. Delvis kan det vara någon form av frigörelse, ni två har tidigare varit väldigt tajta och nu behöver du eller hen lite mer svängrum. Det är viktigt att ni pratar med varandra.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen handlar om att utmana dig själv och om att prestera. Stenbocken har i regel väldigt höga krav på sig själv och just nu så känner du pressen både utifrån och från dig själv. Lördagen handlar om att vara redo mentalt och att bygga på ditt självförtroende, du kan mer än du tror.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen är uppdelad i två olika delar. Dels vill du fixa i hemmet och få lite ordning, men dagen handlar också om utomhusaktiviteter och om att träffa familjen. Det blir en härlig dag som ger dig massor av positiv energi. Kvällen bjuder på god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir en riktigt kreativ pysseldag hemma. Du tar tag i små och stora projekt. Det kan vara allt ifrån att måla om till storstädning. Du är mån om att ha ett estetiskt tilltalande hem eftersom du anser att det uttrycker din konstnärliga sida. Kvällen handlar om romantik.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons