Dagens horoskop torsdag 11/4

10 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du också tankfull, men fokus ligger mer på nuet och på ett relationsproblem som du har. Det kan vara något i familjen men lika gärna röra sig om en arbetsrelation. Du försöker att hitta ett sätt att fungera ihop med den här personen, men det kan vara svårt så som läget är just nu.

Oxen 20/4-20/5

Idag får du ett erbjudande som chockerar dig lite. Även om du hoppats på att någon skulle se din kompetens så är det inget du förväntat dig. Det här erbjudandet kan gälla ett nytt arbete, avancemang eller en utbildning. Även om det är mycket ansvar så bör du överväga den här möjligheten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag går Månen in i ditt eget tecken och det skapar lite mer harmoni hos dig. Du är inte lika mottaglig för yttre påverkan och du känner att du äntligen börjar likna dig själv igen. Dagen handlar om en fysisk utmaning och ett möte med en väldigt stark personlighet.

Kräftan 21/6-22/7

Idag går Månen in i Tvillingarnas tecken och det skapar mycket utrymme för livliga diskussioner och nya tankar. Det här är en dags att utvecklas och växa. Du har roligt, särskilt om du jobbar i grupp. Kräftan anpassar sig bra efter de personer hon arbetar med och det visar du prov på idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Från att vara här och nu börjar du fokusera mer framåt idag. Det är arbetet och din karriär som är i fokus. Lejonet vill alltid vara bäst och du blir arg på dig själv om du inte levererar. Samtidigt som du vill prestera så har du ett starkt självförtroende som gör att du för det mesta tycker du är bäst.

Jungfrun 23/8-22/9

På torsdagen sätter du dig på tvären bara för att du kan, inte för att du ogillar din chefs idéer. Du vill visa att du har en stark vilja och det inte går att köra med dig. En kollega som är mer flexibel kan lyckas lirka med dig. Kvällen handlar om att göra något för en vän.

Vågen 23/9-22/10

Även torsdagen handlar om att göra mer praktiska än teoretiska arbetsuppgifter. Du uppskattar att jobba systematiskt eftersom det ger dig en möjlighet att slappna av i tankarna. Den här dagen kan också bjuda på nyheter som har med din eller en närståendes ekonomi att göra.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Nymånens energi har gett dig många bra och kreativa idéer. Idag vill du försöka pitcha in dem hos en av dina chefer. Det här är en upptagen person som ofta är på en annan plats i tankarna så det är nästan ett måste att du fångar hens intresse från första början om du ska sälja in dina visioner.

Skytten 22/11-21/12

På torsdagen pekar energin rakt uppåt och du är på ett strålande humör redan från morgonen. Det här är en dag då du klarar av allt. Du är helt enkelt oövervinnlig. Torsdagen passar bra till att lösa problem eller ta tag i uppgifter som du brukar ha lite svårt för.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du på ett strålande gott humör och du är utåtriktad och glad. På jobbet charmar du dina kollegor med din sarkastiska humor och vassa tunga. Efter jobbet träffar du gärna vänner och gör något helt spontant som en middag med dina vänner eller kanske en bio.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag gör du något för att skämma bort dig själv. Det kan vara en extra god lunch, köpa något du gått och spanat på eller kanske anmäla dig till en kurs som du är intresserad av. Det blir en väldigt mysig dag och en trevlig kväll. Du passar på att träffa en person som du inte sett på länge.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen tycks bestå av en hel del möten och det är många åsikter som ska lyftas fram. Det blir en dag som kan ge ett väldigt positivt resultat om ni bara ser till att ha högt i tak under diskussionerna. Genom att låta varandra få ta plats och ha olika åsikter så kan ni hitta en väg där ni växer gemensamt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons