Dagens horoskop tisdag 9/4

08 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir mycket nostalgi den här veckan. Du tänker tillbaka på saker som du gjort och människor som du träffat. Nymånens effekt dröjer sig kvar och du kan uppleva en ovilja att ta tag i nuet. En vän kommer med ett gott råd som du bör följa.

Oxen 20/4-20/5

Just nu florerar det många rykten på din arbetsplats och du känner på dig att det är stora förändringar på gång. Normalt sett brukar du avsky förändringar eftersom det innebär nya rutiner, men just nu tycker du att det ska bli spännande med något fräscht och annorlunda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även om Nymånen och Solförmörkelsen inträdde under måndagen så känner du nästan av den här effekten mer idag. Det är en fördröjning som påverkar ditt humör väldigt mycket. Just nu är det bra att du accepterar att du inte är i ditt esse just nu. Ha tålamod med dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

I Nymånens efterdyningar finns ett lugn som hjälper dig att hitta en väg ut ur något som är jobbigt. Det kan handla om både sorg, ilska och frustration. Kräftan är redan från början ett emotionellt tecken och nu, i frånvaron av eld så kommer du ännu närmare dina innersta känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen fokuserar på att vara här och nu och att följa ditt hjärta. Lejonet kan vara väldigt drivande och sätta åt sidan sina innersta önskningar bara för att vara effektiv, men inte idag. Nymånen hjälper dig att vända blicken inåt och att leta efter dina äkta känslor.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder tisdagen väldigt positivt och du är öppen för allt nytt. Idag får du ett förslag som du accepterar bara för att ångra dig direkt och förkasta hela idén. Delvis handlar det om att det inte är din idé från början men det handlar också om din vilja att ha full kontroll.

Vågen 23/9-22/10

För dig går Nymånens påverkan över väldigt kvickt och redan på tisdagen känner du dig harmonisk och glad. Det är känslor som förstärks av att du faktiskt gjort något åt det problem som du haft sedan en tid tillbaka. Idag kan en uppgift på jobbet göra att du lär känna en ny och väldigt tilltalande kollega.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På tisdagen är du noga med att inte säga mer än nödvändigt och att inte avslöja vad det är du tänker på. När du är så här hemlighetsfull väcker du nyfikenhet, särskilt hos människor som inte känner dig så väl. Deras intresse möts av en sval, men artig fasad.

Skytten 22/11-21/12

Även om du fortfarande inte är ditt vanliga energiska jag så är du i alla fall ganska pigg och glad. Energidippen från gårdagen börjar försvinna. Under dagen kan en konflikt mellan två kollegor skapa en del spekulationer, något du inte är sen att delta i. Skytten älskar skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen börjar bra med mycket energi, tyvärr har du mycket att göra i nuet så du har inte riktigt tid att planera framåt på det sätt som du skulle önska. Den här dagen handlar om att tackla en mer direkt utmaning handlar om ett uppdrag som du har tagit på dig att göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du höra nyheter som kan förändra vissa saker för dig. Det här är något som du gått och funderat på länge, men det är först nu som du börjar inse att det kan bli verklighet. Idag får du också feedback på ett projekt som du jobbat med. På det hela en riktigt bra dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag bör du lägga upp arbetet systematiskt och beta av en sak i taget. Som Fisk avskyr du att jobba strukturerat eftersom det tar bort din kreativa frihet, men idag är det bara att bita i det sura äpplet. Kvällen handlar om att skilja på fakta och rykten.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons