Dagens horoskop måndag 8/4

07 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är det både Nymåne och Solförmörkelse i ditt tecken. Normalt sett skulle en Nymåne i Väduren ge din insikt om dina innersta önskningar och hjälpa dig att driva igenom dem. Nu kommer Solförmörkelsen hålla tillbaka den drivande delen och göra dig mer benägen att dagdrömma istället.

Oxen 20/4-20/5

Du startar den här veckan med en säkerhet och ett självförtroende som du inte haft tidigare. Under hela våren har du pendlat mellan att tycka att du gör bra ifrån dig till att du inte kan någonting alls. Oxen ställer väldigt höga krav på sig själv, men nu har du kommit till insikt om att du är bättre än du tror.

Tvillingarna 21/5-20/6

På måndagen börjar du märka av både Nymånen och Solförmörkelsen och det eskalerar under dagen. Allt eftersom elden blir mindre i ditt horoskop och Månens påverkan stärks så kan du uppleva en känslomässig turbulens. Ditt humör börjar skifta lika mycket som vädret.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det är Nymåne vilket påverkar dig att gå in i ditt inre och leta efter saker som är ouppklarade. Under måndagen hittar du olika trasiga bitar inom dig själv och du tillåter dig att känna och att läka. Det här är också en dag som handlar om konflikter och om att bearbeta sådant som är jobbigt.

Lejonet 23/7-22/8

Med Nymåne i Väduren borde du få en massa energi, men på grund av Solförmörkelsen minskar elden något som kan göra dig trött och lynnig i humöret. Även om Månen påverkar ditt humör så får den dig också att stanna upp och fundera över nuet och inte fokusera så mycket på framtiden.

Jungfrun 23/8-22/9

Jungfrun brukar vara väldigt säker på vad hen vill men idag är du väldigt ambivalent, särskilt när det kommer till en vänskapsrelation. Du uppskattar din vän som en vän men samtidigt upptäcker du att du blir svartsjuk när hen flirtar med någon annan. Det gör dig osäker på dina känslor.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Nymånen förstärker dina känslor, både de positiva och de negativa. Du har ett problem som du tampas med och som du upplever är jobbigt att göra något åt. Idag förstärks de negativa kring det här problemet så pass mycket att du slutar att ignorera det och tar tag i det istället.

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen är bra på att omge sig med en distanserande aura och idag när det är Nymåne så förstärks den här sidan av din personlighet. Du håller avstånd till människor och du kan upplevas som fåordig. Det handlar om att du inte vill avslöja dina tankar.

Skytten 22/11-21/12

Skytten är ett eldtecken och idag när det är Solförmörkelse kan du bli både lite deppig och trött. Du är inte motiverad att ta tag i någonting, oavsett om det gäller ditt arbete eller saker som ska göras hemma. Det här är en dag som du ska vara lite extra snäll mot dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kommer Nymånen att ge dig en möjlighet till inre reflektion. Du kommer att inse vad det är du vill göra, både med din framtid och i nuläget. Även om du saknar energin att ta tag i dina idéer idag så finns de där och väntar på ett tillfälle när det kommer in mer eld i ditt horoskop.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir du väldigt rörd av något du ser, upplever eller hör. Det här är en förnimmelse som är tätt förknippad med ett kärt minne. I övrigt en dag som mest handlar om att sätt och utveckla rutiner på jobbet. Kvällen handlar om ett spontanköp.

Fiskarna 19/2-20/3

Fiskar är sällan bra på att konfrontera personer, utan föredrar att behålla sin oro och sina tankar för sig själv. Idag uppstår en situation där du hör något lösryckt som tagit ur sin kontext kan bli väldigt fel. Om du inte tar reda på sanningen kan du oroa dig helt i onödan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons