Dagens horoskop söndag 7/4

06 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att stanna upp och tänka efter. Det blir en fin dag där du känner att du landar i en insikt som växt fram den senaste tiden. Du är sällan särskilt introvert, men idag har du ett behov av att få utforska ditt inre och få vara lite mer för dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Idag är tempot sävligare och du kan varva ned trots att det finns saker att göra. Det blir en lugn morgon, även om det börjar rätt så tidigt och en behaglig förmiddag där du kan gå lite i din egen värld. Kvällen bjuder på en skön paus från vardagslunken.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen behöver du bearbeta det du känner och det kan ta tid. Du brukar inte ha så svårt att acceptera dina känslor, men du inser hur trassligt ditt liv kan bli om du agerar på dem idag. Under den här söndagen kommer du till en sund insikt som kan hjälpa dig att läka.

Kräftan 21/6-22/7

Du inser att det kommer bli fler räkningar än du tänkt dig den här månaden. Även om du inte gjort upp en fast budget så har du skissat en i huvudet och nu, när förra månaden ska summeras så inser du att det blir en del extra på grund av en födelsedag eller ett firande av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har en familjemedlem eller släkting en rolig överraskning åt dig. Även om du nästan anat dig till det här så blir du ändå glad och rörd av omtanken. Det är speciellt att bli ompysslad på det här sättet. Idag har du även chansen att göra ett fint fynd till garderoben.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är inte den som tar lätt på ett löfte, varken när det kommer till dina egna eller andra personers försäkran. Många som känner dig väl undviker därför att lova saker, det blir mer ett vagt kanske. En bekant är inte familjär med din strikta syn på löften och råkar formulera sig lite klumpigt idag. Det kommer hen få äta upp.

Vågen 23/9-22/10

Det har periodvis varit en intensiv vecka och du har inte riktigt hunnit stanna upp och smälta allt som hänt. Du behöver din inre balans och det tar tid att hitta. Ge dig själv den tid du behöver, du förtjänar att känna dig harmonisk. Idag väntar även nyheter.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du på ett strålande humör. Du har en massa roliga idéer som du vill förverkliga men det kräver lite planering och en viss insikt i din egen ekonomi. Idag tar du dig tid att hitta olika lösningar så att du på sikt ska kunna konkretisera dina visioner.

Skytten 22/11-21/12

Idag börjar du en ny era i ditt liv. Du har bestämt dig för att ta hand om dig själv bättre, både fysiskt och mentalt. Idag påbörjar du ett arbete som kommer att sträcka sig över hela våren. Den handlar om att långsiktigt förändra vanor och bli snällare mot dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen händer det inte så mycket mer än att du fortsätter din flirt från gårdagen samtidigt som du fokuserar på det praktiska. Det blir en ganska rolig dag när du väl summerar den. Blir inte förvånad om du får en förfrågan att ses lite mer privat.

Vattumannen 20/1-18/2

Utflykten igår gav bättre resultat än du vågat hoppats på. Idag får du en unik chans som du bör överväga. Det kommer att innebära en del arbete men samtidigt kommer du få en ny typ av frihet som passar dig bra. Diskutera dina tankar med din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Du påbörjar ett projekt i hemmet som kommer att ta en hel del tid den här våren. Det är inget impulsivt beslut att du startar upp det här arbetet. Det här är något som du funderat över länge, men det är först nu som du känner att du faktiskt har tiden och orken att genomföra dina planer.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons